Berki Krisztián édesanyjának nagyon hiányzik a fia: „A mai napig várom, hogy becsöngessen”

2 napja ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A mai napon, július 1-én ünnepelné 44. születésnapját Berki Krisztián, akinek elvesztése mind a mai napig hatalmas fájdalmat okoz édesanyjának. 

 Olajos Piroska

Fotó: Olajos Piroska

Hiába telt el két év, hiába mondták sokan, hogy az idő majd segít, egyáltalán nem vagyok jól. Nagyon hiányzik a fiam, és ez a fájdalom soha nem múlik el. Sokszor a mai napig azt hiszem, hogy mindjárt becsönget hozzám, hogy nem is halt meg… Persze, az eszem tudja, mi az igazság, de a szívemben a mai napig hazavárom

– mondta el a Blikknek Majer Júlia, aki számtalan boldog pillanatot őriz szívében fia életéből. 

„Az egyik legszebb emlékem a jószívűségéhez köthető. Amikor kisiskolás volt, napközibe járt, az iskolai menzán ebédelt, és minden egyes alkalommal hazahozta nekem a desszertet! Kérdeztem tőle, kisfiam, miért nem etted meg, hiszen a tiéd? Ő pedig csak azt mondta, „azt akartam, hogy a tiéd legyen, anya”. Ahogy ezek az emlékek eszembe jutnak, mindig sírok…”

Az édesanyának fájdalmában két unokája nyújt gyakran vigaszt, a tíz és féléves Natasa Zselyke és a két és féléves Emma Katerina

„Itt a nyári szünet, remélem, gyakran láthatom majd őket. Nem panaszkodom, ha felhívom az édesanyjukat, akkor mindig elhozzák őket hozzám. Bennük még látom a fiamat, ők sok örömet adnak nekem. Rendszeresen járok Budapestre a fiam sírjához, fontos, hogy fizikailag is a közelében legyek… Most, a születésnapja alkalmából is elmegyek majd. Krisztián hiánya viszont nagyon fáj, abban próbálok hinni, hogy lélekben mindig velem van” – fogalmazott szomorúan az édesanya.

The post Berki Krisztián édesanyjának nagyon hiányzik a fia: „A mai napig várom, hogy becsöngessen” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!