Betámadták a kommentelők Puskás-Dallos Bogit, visszavágott az énekesnő: „Mindenhogy bekerülsz egy politikai dobozba, miközben csak az életedet éled”

3 hete ezelőtt 22



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nagyjából 50 A-listás, 10-15 milliós követőbázissal rendelkező influenszer és youtuber érkezett a napokban egy budapesti eseménysorozatra a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében – számolt be a Telex. Mint a portál megtudta, a meghívott vendégeknek – köztük 100-150 magyar influenszernek, akiket a külföldiek mellett ugyancsak bevontak Budapest promózására – a Halászbástyán tartottak egy partit szerdán a Spice of Europe kampány részeként.

A főváros népszerűsítését szolgáló rendezvényen többek között Puskás-Dallos Bogi is megjelent, aki a közösségi oldalán mutatta meg, merre járt.

A kommentelők azonban nem hagyták ezt szó nélkül, durván nekiestek az énekesnőnek. “Nagyon nagy csalódás”, “Remélem jól éreztétek magatokat más pénzéből”, “Szánalmas”, “Közpénzen pláne csoda ez a város” – olvasható a hozzászólások között.

 Sajtószoba

Puskás-Dallos Bogi az RTL Celebrandi című műsorában 2023-ban – Fotó: Sajtószoba

Puskás-Dallos Bogi hosszú kommentben reagált a negatív kritikákra: “A Spice of Europe meghívójában valóban nem szerepelt, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség eseményéről van szó. Nem kaptam pénzt a megjelenésért. Én is adófizető ember vagyok. Nem fogyasztottam ingyen pezsgőt. Szerettem volna picit csinosan felöltözni, és megnézni a naplementét, beszélgetni néhány barátommal, akik szintén tudtam, hogy meghívást kaptak az eseményre. A megjelenésemmel a Halászbástyán nem szerettem volna támogatni semmilyen politikai célokat. Az eseményem nem volt semmilyen felszólalás, beszéd. Bevallom, elszomorít ez a megosztottság. Ha fát ültetsz, ha biciklizel, ha focizol, ha Operába mész, ha valamelyik Arénába mész, ha a TV2-n szerepelsz, ha az RTL-en szerepelsz, ha jótékonykodsz, ha független színházat támogatsz, ha megnézel egy magyar filmet mindenhogy bekerülsz egy politikai dobozba, miközben csak az életedet éled. Ez nem helyes, így nem lehet élni. Nem vehetjük át ugyanazt az uszító gondolkozásmódot, amik a kampányplakátokon köszönnek vissza ránk. Természetesen elfogadom, és megértem, hogyha valakiből ellenszenvet váltott ki a részvételem az eseményen, de tudatni akartam veletek a hátterét, illetve kérni titeket arra, hogy legyetek nyitottak, kevésbé paranoiásak és kerüljük a céltalan gyűlölködést.”

The post Betámadták a kommentelők Puskás-Dallos Bogit, visszavágott az énekesnő: „Mindenhogy bekerülsz egy politikai dobozba, miközben csak az életedet éled” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!