Bochkor Gábor szerint a Szomszédok annyira rossz sorozat volt, hogy szavakba se tudja önteni

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bochkor Gábor a Retro Rádión futó műsorában gyakran szeret hangot adni a véleményének, még akkor is, ha azok nem éppen pozitívak. Talán mindenki emlékszik, hogy legutóbb például Az álommeló című üzleti realityt szedte darabokra a rádiós, amiért kapott is hideget-meleget.

„Levente abszolút, ahogy kell, alázza őket, és tényleg mindenféle megalázó melót ad nekik, hogy próbára tegye őket. De ez így van rendjén, aki hülye, és odamegy, akkor legyen megkínozva. Én abszolút Leventével vagyok. Ennek a műsornak ez a lényege, hogy alázol fiatalokat, és aki a legkevésbé sír, az megkapja a melót. Nagyjából ezt látom ebből a műsorból” – fogalmazta meg korábban. 

Bochkor Gábor

Bochkor Gábor (Fotó: Schumy Csaba)

Minden rossz volt a Szomszédokban

Nem sok időnek kellett eltelnie, hogy Bochkorék beszélgetésében előkerüljön egy másik sokak által rajongott sorozat is, a Szomszédok. A rádiós most sem finomkodott véleményével és elárulta, hogy szerinte minden rossz volt a sorozatban.

Szerintem egy annyira rosszul megcsinált sorozat volt, hogy azt nem tudom elmondani. Minden rossz volt benne!

 

– kezdett bele a monológjába, melynek folytatásában sem kímélte a sokak által egyenesen imádott hazai sorozatot.

„Tudom, hogy nem lehetett abbahagyni a nézését, és azt is, hogy az első szappanopera volt Magyarországon. De hát kimentek egy kamerával a kivilágítatlan lépcsőházba forgatni. Egyik kamerába mondta a Nemcsák Károly, a másikba a Komlós Juci, ami úgy tűnhet, mintha egy párbeszéd lenne, de nem az, mert ordít róla, hogy nem az. Gyerekek! Én mindenkit tisztelek, aki ebben benne volt. Tehát, Kulkától kezdve Ábel Anitán át, tényleg mindenkit tisztelek, de nem volt jól megcsinálva. Csak egy legenda!”

Via

The post Bochkor Gábor szerint a Szomszédok annyira rossz sorozat volt, hogy szavakba se tudja önteni first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!