Bódi Csabi elárulta, nem engedi a gyerekeinek, hogy akármit megegyenek

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Bódi-család híres arról, hogy nem csak egymással vannak hatalmas szeretetben, de így közelítenek a rajongóik felé is, ami magában foglalja, hogy sok mindent megosztanak a nagyérdeművel. 

Bódi Csaba

Fotó: Olajos Piroska

Bódi Csaba sokszor mesél őszintén a feleségével való viszonyáról és a családi kötelékről. Lehet sokan nem is gondolnák, de a családban nem csak az egészséges étkezésre, de a minőségre is nagy hangsúlyt fektetnek – írta meg a Story magazin. 

Gina nem csak gyönyörű nő és csodálatos feleség, hanem nagyon okos asszony is. Ő rendkívül tudatos édesanya. Már a közös gyermekeink babakorában is ügyelt arra, hogy egészség ételeket kapjanak. Szerintem ez nagyon fontos. Sokkal nehezebb helyzetben van az a szülő, aki egyszer csak a 4-5 éves óvodásának kezdi el mondogatni, hogy egye már meg a spenótot, mert fontos a sok zöldség… A mi gyerekeink szépen belenőttek ebbe, szóval nekik természetes, hogy egészséges ételeket fogyasztanak. Mindenki azt eszi, azt tartja finomnak, amihez hozzá lett szoktatva: a dzsungelben felnőtt gyerekeknek természetes, hogy elfogyasztják a kukacokat, vagy Keleten élvezettel csemegézik a száznapos tojást, amit mi csak nagyon nehezen tudnánk legyűrni. A gyerekek sok halat is esznek, amihez én például nem lettem hozzászoktatva, és nem is tudom lenyelni, pedig tudom, mennyire egészséges” – mesélte a mulatós sztár, hozzátéve, édesanyja, Margó azért még mindig a hagyományos ételeket részesíti előnyben. 

The post Bódi Csabi elárulta, nem engedi a gyerekeinek, hogy akármit megegyenek first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!