Bódi Guszti a házasságáról: „Ha őszinték akarunk lenni, eljön az idő, amikor jobb a csend”

3 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bódi Gusztáv minden alkalmat megragad, hogy kedveskedjen feleségének, Bódi Margónak. Nem újdonság, hogy a Bódi-család odavan az utazásért, és minden alkalmat megragadnak, hogy kicsit kiszakadjanak a hétköznapok zajából. 

Bódi Margó és Bódi Guszti

Fotó: TV2

Így tettek 45. házassági évfordulójukon is, amit Thaiföldre utaztak, ahol még egy közös tetoválást is varrattak. Valamint Margó 59. születésnapján, amit Dubajban ünnepeltek. Bár a családban egy-egy ilyen alkalomból hatalmas bulikat szoktak tartani, vannak olyan esetek, amikor ezektől eltekintenek. Ahogyan például most is tették, Margó 62. születésnapján. 

Margóval már régen megbeszéltük, hogy ha nem kerek születésnap van, akkor nem akarunk nagy bulit tartani. Az elmúlt hosszú évek alatt volt már olyan dínom-dánom, 100-200 vendéggel, hogy csak na… Most már nem vágyunk erre, ha őszinték akarunk lenni. Eljön az idő, amikor jobb a csend

– kezdte a Borsnak Bódi Guszti. „Margó megérdemli a kényeztetést. Nem akarom, hogy a születésnapján bemenjen a konyhába, sürögjön-forogjon. Ha otthon maradunk, biztosan nem bírta volna ki, ő nem tud csak úgy üldögélni… szaladgált volna. A születésnapjára megleptem egy wellness programmal, elhoztam őt a kedvenc hotelünkbe. Itt nagy meglepetés várt minket egyébként, mert amikor megérkeztünk, a recepción ugye látják a születési dátumokat, és bár sima szobát béreltünk, megkaptuk a legszebb lakosztályt erre a napra. Nagyon kedves gesztus.

Hozzátette, feleségét befizette az összes létező masszázsra, így Margót egésznap csak kényeztetik. 

The post Bódi Guszti a házasságáról: „Ha őszinték akarunk lenni, eljön az idő, amikor jobb a csend” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!