Bőnyi iskolai késelés: 20 év alatt ez volt a 4. véres támadás a faluban

2 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bőnyön már 4 élet elleni támadás történt 20 év alatt, 3 esetben az áldozat meghalt – írja a Telex. A negyedik bűncselekmény a hétfőn történt iskolai késelés volt.

A portál összeszedte az eddigi bőnyi bűncselekményeket:

2005. július 25-én egy kettős gyilkosság történt egy ház megszerzéséért, egy német-magyar házaspárt ölt meg brutális módon egy fiatalember. Mindkettőjüket ácsszekercével vágta fejbe, a holttesteket pedig egy kiszáradt kútba dobta. Életfogytot kapott.

2008. szeptember 10-én egy 65 éves, bőnyi állatvédőt gyilkolt meg az egyik fiatal alkalmazottja egy baltanyéllel, mivel – az elkövető szerint – rosszul bánt vele a nő. A holttestet elégette, a csontokat pedig elásta. A 30 éves gyilkos 13 évet kapott.

2016. október 26-án egy rendőrgyilkosság történt, amit akkor országos figyelem kísért. Gy. István – aki Magyar Nemzeti Arcvonal hungarista szervezet vezetője volt – lelőtt egy rendőrt a házában intézkedő Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai közül. Az elkövetőt életfogytiglanra ítélték.

A legutóbbi pedig az április 29-én történt bőnyi iskolai késelés volt, amikor is egy hatodikos kislány az első tanóra után az osztályteremben, a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában hátba szúrta osztálytársát. A megsebesített kislányt megműtötték, állapota stabil, az intenzív osztályon ápolják. Az elkövető kislány egy otthonról hozott, 20 centis késsel szúrta hátba az előtte ülő diáktársát, majd a kést kirántotta és a földre dobta. A késelő ráadásul “listát is készített” az osztálytársai nevével: a listán pirossal jelölte azokat, akiknek el akarta venni az életét, zölddel pedig azokat, akikét nem.

Kiemelt fotó: illusztráció, MTI/Mészáros János 

The post Bőnyi iskolai késelés: 20 év alatt ez volt a 4. véres támadás a faluban first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!