Brasch Bence – Darázs képében érkezett számára az isteni gondviselés

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Brasch Bence számára máig meghatározó a vallásosságból fakadó spiritualitás. Máig elkíséri Brasch Bencét az életében az isteni gondviselés. „Rosszalkodtam, bele akartam nyúlni a kormányba, ám a másik kezemnek nekirepült egy darázs, így nem tettem, nem rántottam el a kormányt. De megálmodtam azt is, ahogy szerepelek a Csillag születikben azután, hogy beadtam a jelentkezést” – mondta a fiatal színész az Adom a napom csütörtöki adásában, aki egy egészen más oldalát mutatta, mint amit a Sztárboxban tapasztalhattunk.

Bence úgy véli, a jelek mindenki életében ott vannak, amik arra utalnak, hogy létezik egy felsőbb erő, aki vagy ami vigyáz ránk. A spiritualitás és a vallás nem áll messze tőle, és az elhivatottság benne volt már gyerekként is, és mint kiderült, ministránsfiúként élvezettel vett részt a miséken. „Az egész olyan volt, mint egy színházi előadás, sok a hasonlóság benne. Van dramaturgiája” – vélekedett. Az is kiderült róla, hogy nagy szeretettel végezte ministránsfeladatait, édesanyjával ugyanakkor abban megegyeztek, hogy végül is jobb, hogy nem lett belőle pap, az ugyanis nem lett volna neki való.

Abban viszont nem igazán értenek egyet, hogy kell-e Bencének a boksz az életébe. Édesanyja nagyon le akarja beszélni a fiát a ringbeli szereplésről, de végül enged a fiának. „Megpróbálok majd nem nagyon izgulni” – mondta anyukája Bencének, aki elárulta, hogy novemberben újra bokszkesztyűt húzhat.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

The post Brasch Bence - Darázs képében érkezett számára az isteni gondviselés first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!