Britney Spears menyasszonyi ruhájában tudatta: feleségül ment saját magához

3 órája ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy évvel a válása után ismét fehér ruhát húzott a híres szupersztár énekesnő, aki ezzel a húzásával biztosan újra kiveri a biztosítékot az internetezőknél. Britney Spears ugyanis vasárnap egy megdöbbentő videóval jelentkezett a közösségi oldalán, melyben menyasszonyi ruhában, fátyollal a fején láthatták őt a követői. Pont úgy volt felöltözve, mintha éppen esküvője lenne. A másik felet azonban hiába várhatták a nézők, ugyanis a popsztár kijelentette, hogy saját magához ment hozzá.

 Getty Images

Fotó: Getty Images

A 42 éves édesanya saját maga is eloszlatta hamar a kétségeket, ugyanis posztjához az alábbiakat fűzte: 

A nap, amikor feleségül vettem saját magamat. Tök jó dolog lenne ezt visszahozni, ugyanis lehet, hogy első hallásra hülyeségnek és kínos dolognak tűnhet, de véleményem szerint ez az egyik legzseniálisabb dolog, amit az életemben elkövettem! 

Megadta a módját

Az énekesnő úgy tűnik tényleg nagyon komolyan vette a házasságkötést saját magával, ugyanis menyasszonyi ruhája egy az egyben elment volna egy tengerparti esküvőhöz is. A ruha selyemből készült, és tökéletesen illeszkedett az alakjához, melyhez egy hozzá passzoló csipkés fátylat is választott. Britney egy hegyes orrú, fekete sarkú cipővel párosította ruháját, szőke tincseit pedig hullámosan viselte. A kétgyerekes anyuka ékszernek egy finom arany nyakláncot választott, a sminkjét tekintve pedig a fekete szemceruzára szavazott. 

Mindezek után a pophercegnő egy üres templomot is közzétett felirat nélkül. Az esküvőről készült fotókat és videókat a DailyMail cikkében lehet megtekinteni. 

The post Britney Spears menyasszonyi ruhájában tudatta: feleségül ment saját magához first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!