Britney Spears összeomlott, mentő vitte el

2 hete ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Félmeztelenül, egy párnát szorongatva, egy takaróval a vállán és mezítláb kísérték ki a mentősök az egyik Los Angeles-i szállodából Britney Spearst.

Britney Spears ismét mentő vitte el

(Fotó: Getty Images)

A mentősöket az énekesnő miatt riasztották, miután az összeveszett a volt barátjával, Richard Solizzal. Britney-ért régóta aggódnak a rajongók, mivel a közösségi oldalára bizarrabbnál bizarrabb tartalmak kerülnek ki. Az eset után is kirakott az Instagram-oldalára egy magyarázatot, miszerint a mentősök illegálisan vonultak ki hozzá, majd megmutatta a sérült bokáját – írja a Blikk.

Azóta, hogy 2021. szeptemberében kiszabadult apja gyámsága alól, Britney férjhez ment barátjához, az iráni-amerikai színész, Sam Asgharihoz – akivel egyébként az esküvő előtt évekig egy párt is alkottak. Nem sokkal később teherbe is esett, de öröme nem tartott sokáig: pár héttel később az énekesnő elvesztette a babát. 2023. nyarán aztán mindenki legnagyobb meglepetésére Spears és férje bejelentették, hogy egy év házasság után különválnak. A szakítás okát „kibékíthetetlen ellentétként” tüntették fel a bírósági papírokon; de a TMZ nevű amerikai bulvárlap tudni vélte, hogy az énekesnő állítólagos hűtlensége is hozzájárult a kapcsolat végéhez.

The post Britney Spears összeomlott, mentő vitte el first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!