Brnóban fogták el a férfit, aki őrjöngve rontott a rendőrökre egy késsel Angyalföldön – videó

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Csehországban fogták el azt a 35 éves férfit, aki öt évvel ezelőtt őrjöngve támadt egy késsel a rendőrökre Angyalföldön. A Nemzeti Védelmi Szolgálat a Facebook oldalán azt közölte, hogy egy lakásában őrjöngő férfi miatt kértek rendőri intézkedést 2019 áprilisában.

A férfi a rendőri felszólításnak nem tett eleget, magához vett egy kést, és előbb öngyilkossággal, majd a rendőrök megsebesítésével fenyegetőzött.

Rá is támadt a rendőrökre, akiket megsebesített, végül csak fegyverhasználat kilátásba helyezésével tudták megfékezni. Az ügyészség három  év letöltendő szabadságvesztést kért a férfire, aki tavaly megszökött, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

– közölte az NVSZ.

Kiderült, hogy a keresett férfi Csehországban tartózkodik, ezért nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene. A cseh rendőrök Brnóban fogták el, majd Magyarországra szállították, és átadták a büntetőeljárást lefolytató bírónak.

The post Brnóban fogták el a férfit, aki őrjöngve rontott a rendőrökre egy késsel Angyalföldön – videó first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!