Brutális baleset a dunakeszi majálison: egy kisfiú több ujja is szétroncsolódott

1 hét ezelőtt 12



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bedarálta egy 7 éves kisfiú ujjait egy forgóhenger a dunakeszi majálison pár napja. A Tények információi szerint a kisgyerek bal keze játék közben beszorult a forgó henger széle alá, ami három ujját is szétroncsolta. Az egyiket csaknem teljesen le is tépte. A gyerek sikított a fájdalomtól, ömlött a vér a kezéből. Mentő vitte kórházba. 

“Három ujja megsérült a gyermeknek. Konkrétan 3 milliméter bőrfelület tartotta az egyik ujját, tehát súlyosan sérült a gyermek keze” – mondta el a Tényeknek a család ügyvédje.

A balesetről Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője is megszólalt: “A kisfiú súlyos kézsérülést, roncsolt ujjsérüléseket szenvedett. (…) Fájdalomcsillapítás, sebellátás után azonnal a gyermeksebészeti osztályra szállítottuk“.

A család Gyömrőről érkezett a majálisra, a 7 éves Berci szeptemberben kezdené az iskolát. 

A kisfiút azóta megműtötték. “Úgy néz ki, hogy sikerült a műtét, sikerült visszavarrni, de valószínűleg maradandó lesz a sérülése” – magyarázta az ügyvéd, aki arról is beszélt, hogy a családot nagyon megrázta a sokkoló baleset. “Egyáltalán nincsenek jó lelkiállapotban. (…) Próbálják feldolgozni az eseményeket” – árulta el.

A Tények úgy tudja, a baleset után pánik tört ki, a gyerekek fejvesztve menekültek a forgó játékból, amely egy többszintes játszóház része volt.

A baleset miatt a rendőrség büntetőeljárást indított foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt.

A majális szervezői csak annyit közöltek, hogy folyik a baleset kivizsgálása. 

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

The post Brutális baleset a dunakeszi majálison: egy kisfiú több ujja is szétroncsolódott first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!