Brutális rakparti baleset: biztosan nem lettünk volna annak a szemtanúnak a helyében, aki végignézte, ahogyan kirepül a sofőr a száguldó autójából

2 hete ezelőtt 16



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Végignézte egy szemtanú, ahogyan a falnak csapódik, majd kirepül a sofőr az autójából. Ott volt a kedd esti gyorsulásnál, a Huszár Mátyás rakparton. Szinte kettészakadt a fehér Mercedes, a felismerhetetlenségig roncsolódott. Most megszólalt a férfi, aki testközelből látta a brutális balesetet.

EGY SZEMTANÚ VÉGIGNÉZTE AHOGYAN KIREPÜL AZ AUTÓBÓL, MAJD ROHANT ELSŐKÉNT SEGÍTENI

“Én voltam az első, aki megállt és látta az egészet. Kirepült a sofőr, és senkinek nem kívánom azt, amit érezhetett, és azt se, amit mi átéltünk a többiekkel, akik jöttek segíteni, míg a mentők oda nem értek”- írja a Ripost.hu.

CSODÁVAL HATÁROS MÓDON TÚLÉLTE A FÉRFI AZ ÜTKÖZÉST, DE SAJNOS ÉLETVESZÉLYES ÁLLAPOTBAN VAN

A sofőr nem volt bekötve, kirepült a kocsiból. Bár szinte minden csontja összetört, túlélte a brutális becsapódást. A kiérkező mentők hosszú időn át küzdöttek az életéért. Reméljük, azóta is, a körülményekhez képest, minden rendben van vele.

A HELYIEK SZERINT SOKSZOR GYORSULNAK ÉS SZÁGULDOZNAK A RAKPARTON

A helyiek szerint korántsem ez lenne az első eset, hogy azon a terepen az autósok a sebességkorlátot jóval meghaladva száguldoznak: “Nagyon sokszor szoktak arra felé gyorsulgatni, főleg éjjelente. Pedig arra, a kanyar környékén még csúszik is az út, főleg ilyen esős időben, ami most van. Már régóta fix traffipax kellene oda, hogy visszaszorítsa az ilyen autósokat” – mondta egy helyi férfi a Ripostnak.

Az elsők között számoltunk be a brutális balesetről, ITT olvashatsz a megrázó részletekről:

 

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!