Büszkén mutatták meg természetes külsejüket a szépségkirálynő-jelöltek

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Természetes külsővel pózolnak egy kampányban a Miss Anglia szépségkirálynő-választás döntősei. A szervezők arra biztatták a versenyzőket, hogy a képeken mindenféle trükközés nélkül vállalják fel esetleges szépséghibáikat, ezzel is hangsúlyozva a valódiság fontosságát.

Alice Cutler

Alice Cutler (Fotó: SWNS/Profimedia)

„Mióta az eszemet tudom, küzdök a súlyommal” – mondta Alice Cutler. A 26 éves jogász éppen ezért fürdőruhában mutatta meg a testét a maga valójában, egy retusálatlan fotón. A nő saját bevallása szerint rengeteg traumát élt át élete folyamán, ezek elől pedig az evésbe menekült.

Ma már testileg és lelkileg is egészségesnek érzi magát, és büszkébb a megjelenésére, mint valaha, azonban szeretné, ha az emberek tudnák, hogy nem a mérlegen lévő szám számít.

„Fontos tudni, hogy a fogyás nem az út végpontja, hanem csak a kezdet. Az egészséges testsúly megőrzése egy életre szóló projekt, amelyre mindig oda kell figyelnem, különösen olyan emberként, aki szereti az édeségeket.”

Melissa Butcher

Melissa Butcher (Fotó: SWNS/Profimedia)

Mellisa Butcher fiatal kora óta küzdött testképzavarral. A testével kapcsolatos problémák oly mértékben kihatottak mentális egészségére, hogy feladta miatta táncos karrierjét is. A szépségversenyre készüle azonban újra elkezdte a táncot.

„Soha nem gondoltam volna, hogy bekerülök a Miss Anglia döntőjébe, de itt vagyok” – mondta a börtöntisztként dolgozó 24 éves nő, aki egy smink nélküli szelfit osztott meg magáról.

Mehak Chandel

Mehak Chandel (Fotó: SWNS/Profimedia)

Mehak Chandel is nehezen fogadta el természetes megjelenését, mivel már közel egy évtizede aknéval küzd

„Régebben ez volt a szépségem meghatározó tényezője. Ha tiszta volt a bőröm volt, akkor gyönyörű voltam, de még a legkisebb pattanás miatt is csúnyának éreztem magam.”

A 23 éves pedagógiai asszisztens egy olyan szelfit tett közzé, melyen látszik, milyen az arcbőre smink nélkül, természetes fényben.

„Bár ezen a képen jól láthatóak a pattanásaim és pattanásaim, nem érzem magam kevésbé szépnek, mint a többiek. Mind a kettő én vagyok. Megtanultam szeretni azt, aki vagyok, és törekszem rá, hogy minden fiatalt arra ösztönözzek, hogy ugyanígy lássák magukat, és tudják, hogy a társadalom nem szabhatja meg, mi a tökéletes, és mi az, amit hibának kell tekinteni.”

via

The post Büszkén mutatták meg természetes külsejüket a szépségkirálynő-jelöltek first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!