Cher 78 évesen pucérruhában: ezt hogyan csinálja?

1 hét ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mintha visszaforgatta volna az idő kerekét, és hirtelen évtizedekkel korábbra utaztunk volna a múltba! Cher olyan rafinált, sokat mutató szexi ruhában állt a vakuk kereszttüzében egy premieren, amilyenekben a fénykorában lépett fel. Megjelenésében pedig nemhogy nem volt semmi kínos, de lenyűgözően festett itt-ott meztelen hatást keltő, testhezálló kezeslábasában, amelyet egy különleges, elegáns bőrkabáttal párosított.

Az énekesnő merész szettben is lélegzetelállító (Fotó: Getty Images)

Hiába tűnik évtizedekkel fiatalabbnak, Cher a napokban már a 78. születésnapját ünnepelte! Vagyis mindjárt nyolcvanéves, de ránézésre bárki elhinné neki, ha azt mondaná, hogy az ötvenet sem töltötte be. Az arcát persze plasztikai sebészek igazították fiatalosabbra, és sosem tagadta, hogy a jó gének mellett szépészeti kezelésekkel őrzi meg bőre makulátlanságát. Ugyanakkor ő nem esik túlzásokba, nem műttette magát a felismerhetetlenségig. Máig remek, karcsú alakját pedig Cher az egészségtudatos és aktív életmódjának köszönheti: néhány éve arról mesélt, hogy mennyiféle fitneszmódszert beépített az életébe a zumbától a jógán át a step aerobicig és a súlyzós gyakorlatokig, és hogy még 75 évesen is öt percig képes volt kitartani egy plankpózt. Az intenzív mozgás világéletében a mindennapjai része volt, és ez meg is látszik rajta! No, meg persze az étkezésre is odafigyel: rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszik, és kerüli zsíros, nehéz ételeket. Alkoholt pedig maximum évi két-három alkalommal iszik.

A sport mindig élete szerves részét képezte Fotó: Getty Images

Párja feleannyi idős

Egy rövid szünetet leszámítva az énekesnő most már másfél éve van együtt a nála 40 évvel ifjabb zenei producerrel, Alexander Edwarddal. „Azért randevúzom fiatalabb férfiakkal, mert a korombeliek már mind halottak” – ironizált korábban.

Cher és szerelme, Alexander Edwards a Balmain divatbemutatójára is együtt érkeztek (Fotó: Getty Images)

Kiemelt kép: Getty Images

The post Cher 78 évesen pucérruhában: ezt hogyan csinálja? first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!