Címlapon mutatta meg 17 évvel fiatalabb, új párját Joshi Bharat: „Mi tényleg összetartozunk”

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Immár három hónapja alkot egy párt Joshi Bharat és a szinkronszínésznő Kiss Virág. Szerintük nem a véletlen műve, hogy éppen most találtak egymásra. A szerelmesek exkluzív interjút adtak a Story magazinnak.

 Story magazin - címlap

Joshi Bharat és új párja, Kiss Virág – Forrás: Story magazin – címlap

“Van egy közös ismerősünk, ő ajánlott nekem az Egy férfi és egy nő című rádióműsoromba vendégeket, és köztük volt Virág is. Meghívtam, és január végén, a stúdióban találkoztunk. (…) A felvétel után búcsúzkodtunk, és megemlítettem, hogy kávézhatnánk valamikor” – mesélte a 68 éves műsorvezető. Rá pár hétre pedig már Szentendrén sétálgattak és beszélgettek meghitten.

Joshi Bharat is, és az 51  éves szinkronszínésznő is elvált, ráadásul az előbbi kétszer is. Arra a kérdésre, hogy emiatt mára lassabbak és óvatosabbak egy kapcsolatban, a következőket árulta el a sorselemző: “Pont az a lényeg, hogy nincsen óvatoskodás. Nincsen viselkedés. Önmagunkat adjuk egymásnak, és nincsenek tabutémák sem. (…) Virággal bennünk nincs félelem, hogy egyszer vége lesz a kapcsolatunknak. (…) A lényeg, hogy megéljük a jelent, hogy van egy ősbizalom közöttünk, és kiegészítjük egymást. (…) Boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk egymást, és ezt szeretnénk kiélvezni. Mi tényleg összetartozunk, és mindegy, hogy hol, de azt vizionálom, hogy egymás kezét fogva sétálunk majd tíz-húsz év múlva is.”

Az összeköltözésről még nem beszéltek. “Ezt majd hozza az élet. Így is nagyon sok időt töltünk együtt, tökéletesen belesimultunk egymás életébe, és ez most így nagyon jól működik. Egyelőre a közös nyaralásnál tartunk. Isztambulba készülünk a barátainkkal, nyár végén pedig Olaszországba utazunk” – mondta el Kiss Virág, aki így vallott a párjáról: “Bharat egy stabil, megbízható férfi. Az igazi, nagybetűs férfi, aki a szerelmet, ami köztünk van, ki is mutatja.”

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

 

Kiemelt fotó: Forrás: TV2 / Tények Plusz (2022.10.25.-i adás)

The post Címlapon mutatta meg 17 évvel fiatalabb, új párját Joshi Bharat: „Mi tényleg összetartozunk” first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!