Csak most derült ki: Gesztesi Károly és utolsó párja, Mattesz Csilla külföldön akart új életet kezdeni

2 hete ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A tragikus nap óta nem tud megbocsátani magának Gesztesi Károly utolsó párja. Mattesz Csilla biztos benne, hogy ha aznap ő viszi le a színészt a szegedi fellépésére, akkor meg tudta volna menteni az életét. A borzasztó gondolattal a mai napig sem tudott megbirkózni. “Van egy űr az életemben. Egy nagy űr. Az, hogy nem lehettem ott, nem tudtam segíteni. (…) Bennem megállt az élet azon a napon, amikor Karcsi elment” – vallotta be megtörte a Tények Plusz kamerája előtt a 61 éves üzletasszony, aki Gesztesi halála óta a munkába menekül.

Gesztesi Károly,

Mattesz Csilla és Gesztesi Károly – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Mattesz Csilla a kezdetekről is mesélt az interjúban. Első találkozásukkor még szinte gyerekek voltak, egy uszodában a sport hozta őket össze, azonban évtizedekkel később a viszony elmélyült. “Az 50. szülinapomkor találkoztunk, és akkor már nagyon közelebb kerültünk egymáshoz. De mi nem kötöttünk le egymást, mi nem mondtuk azt, hogy férj-feleség. Mi azt mondtuk, hogy jól érezzük magunkat” – árulta el.

Mivel soha nem leplezték le, sokan megkérdőjelezték a köztük lévő kapcsolatot, de ezt Csilla egyáltalán nem vette zokon. Ő tisztában van azzal, hogy mit jelentettek egymásnak, és szerinte csak ez számít. “Ebben a korban az ember már nem szerelmes, sokkal inkább barát, sokkal inkább társ. Sokkal inkább tényleg azokat az időket, amit együtt tölt, az egy minőségi idő, így Karcsi is így töltötte velem. Első volt a család, utána a munka, azután pedig a mi együtt töltött pillanataink” – vallotta be.

A gyászoló asszony először beszélt arról, hogy milyen világraszóló terveik voltak. Mattesz Csilla szerint hatalmas, életre szóló változásra készültek. Azt tervezték, hogy mindent hátra hagynak, és egy másik országban kezdenek új életet. “Mi azt terveztük, hogy ő január végén kirepül kedvenc szigetünkre, Kanárira, Tenerifére, és Karcsi lefoglalja a helyet, mert májusban mi kiköltözünk. Mi ott fogunk egy új életet kezdeni. Ő zongorázik, én babázok (Mattesz Csilla Baby Spa néven fejlesztő foglalkozásokat tart – szerk.). Ez egy nagy álom volt” – osztotta meg. Az álmukat azonban kettétörte a színész korai halála.

The post Csak most derült ki: Gesztesi Károly és utolsó párja, Mattesz Csilla külföldön akart új életet kezdeni first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!