Csatára kell számítania a Bayernnek a kiszemelt edzőért

2 hete ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Osztrák Labdarúgó Szövetség az utolsó töltényig küzdeni akar Ralf Rangnick megtartása érdekében. Klaus Mitterdorfer, az ÖFB első embere a Kronénak elmondta, ugyan a Bayern München még nem kereste meg őket hivatalosan, de szerinte a napokban felgyorsulnak majd az események, és minden erejükkel azon lesznek, hogy a szakembert maradásra bírják.

A Bayern Münchennél, amely már csak a Bajnokok Ligájában van versenyben – igaz, ott elődöntős, 2-2-ről várja a madridi folytatást a Real ellen –, tavasszal bejelentette, hogy Thomas Tuchel távozik a szezon végén. Az első számú kiszemelt, Xabi Alonso inkább folytatja a megkezdett munkát a Bayer Leverkusennél, míg Julian Nagelsmann-t sem sikerült visszacsábítani, ő a német szövetséggel hosszabbított.

Lapértesülések szerint a klubvezetők azóta Ralf Rangnickban gondolkodnak, aki ugyanakkor az osztrák válogatott szövetségi kapitánya, meggyőző játékkal kijuttatta a csapatot a németországi Európa-bajnokságra és a 2026-os világbajnokság végéig szól a szerződése.

Próbáljuk megértetni vele, hogy számunkra rendkívül fontos lenne, ha folytatni tudnánk a megkezdett munkát. Hosszú távon tervezünk vele. A pénz véleményem szerint nem igazán számít a döntését illetően, sokkal inkább a szabadság, amit a munkavégzéshez kap. Márpedig ezt tőlünk megkapja

magyarázta Mitterdorfer.

A 65 éves Rangnickot 2022 nyarán nevezték ki az osztrák válogatott élére, eddig húsz mérkőzésen irányította a csapatot, a mérleg 12 győzelem, három döntetlen és öt vereség.

Kapcsolódó
A dortmundi stadionnál hagyta Mbappét a PSG csapatbusza
Nem az áll a háttérben, hogy a csatár gól nélkül maradt a Bajnokok Ligája-elődöntő első meccsén.

The post Csatára kell számítania a Bayernnek a kiszemelt edzőért first appeared on Rangadó.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!