Csillagjegyek a csúcson – Heti horoszkóp 2024. június 17-23.

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A konfliktusok elkerülése érdekében minél gyengédebben fogalmazd meg mondandódat. Ettől még nem kell valótlant állítanod, de az igazságot számtalan módon lehet átadni. Tisztázd magaddal, hogy mi az, ami bosszant, és hogyan tudnál erre szeretetteli megoldást találni.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Fontold meg, hogy az elkövetkező időszakban mire irányítod energiáidat és aktivizáld magad. Most semmiképp sem ülhetsz babérjaidon, mozdulnod kell! Hozhat nehéz helyzeteket a hét, de mindenképp hagyj időt egy kis kényeztetésre is és szeretteiddel való összebújásra.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Jó lenne hétvégéig lekerekítened függőben lévő ügyeidet. Ha lehet, ne maradjon semmi lezáratlanul, most érdemes akár extra energiát beletenni. Kommunikációdat a csúcsra járathatod, hosszabb távú céljaid szolgálatába állítva. Fontold meg, hogy aktív nyári energiáidat mire fordítod.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Nosztalgikus és érzelmes hét várhat rád. Bátran engedd feltörni lelked mélyéből szép érzelmeidet. Néha nehéz lehet szavakba önteni, de nem is kell, máshogy is ki tudod mutatni. A héten eljön a te időd, melyben erőid és képességeid virágba borulhatnak.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Segíthet kapcsolataid alakulásában, ha együttérzően figyelsz a másikra, ügyelve arra, nehogy belegázolj a lelkébe, akár akaratlanul. Bármilyen kitárulkozó vagy, mégis ügyelj most jobban a túl személyes információkra, nehogy valaki visszaéljen ezekkel. Napos természeted segíteni fog.

Nő a győzelem jelét mutatja

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Rendezd otthonodat és környezetedet úgy, hogy a lehető legpraktikusabban a kezed alá kerüljön minden. Ez segíteni fog, hogy elérd céljaidat. Az újításoktól, akár a formabontó kreatív megoldásoktól se riadj vissza, lehet, hogy ez hoz új rendszert mindennapjaidba.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ha nehézségek jönnek a héten, gondold végig, hogy mi kell ahhoz, hogy biztonságban érezd magad. Először teremtsd meg ezt a biztos fészket, onnan majd bátrabban tárod ki szárnyaid és röppensz fel. Arra viszont ügyelj, hogy magánéletedből mit osztasz meg másokkal.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Engedd belső múzsádat megszólalni, adj teret alkotó énednek és kreativitásodnak, ez most a legaktívabb, legkiáradóbb időszak. Kalandvágyó szellemedet is csúcsra járathatod. Az újításra is több lehetőség adódhat, kapaszkodj ezekbe.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Munkahelyi projektedben tedd tisztába a részleteket, hogy minden átlátható legyen. Csempéssz a hétbe egy jó kis baráti összejövetelt, ahol lehetőség lesz a személyes, baráti kapcsolatok erősítésére és ahol legalább kis időre kilépsz a munka és kötelességek taposómalmából.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Nézz körül környezetedben és tedd pár apró részlettel, kiegészítővel hívogatóbbá, otthonosabbá. Hidd el, megéri erre is egy kis energiát fordítani, mert könnyebben feltöltődsz és energikusabbá válsz a kihívásokra. Vesd bele magad az aktivitásba!

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Nézd meg, hogy hol tartasz most az idei terveiddel és álmaiddal kapcsolatban. Semmi sincs veszve, sőt, most lehetőség van kicsit korrigálni a dolgokat és irányba állítani magad. Az sem baj, ha valamiről kiderül, hogy nem a te utad, választhatsz mást, előtted a lehetőségek tárháza.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Engedd szabadjára művészi oldaladat, bármilyen zsúfolt is a heted. Ez segít kibontani kreativitásodat, feltölt, de egyben pihentet is. A héten fordíts különös figyelmet párkapcsolatodra, szerelmi életedre. Próbálj kitörni a játszmák bűvköréből. Lepd meg párodat valamivel!

The post Csillagjegyek a csúcson – Heti horoszkóp 2024. június 17-23. first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!