Csillagjegyek, akiknek nem lesz könnyű a május

2 hete ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ikrek

Őszintén szólva most semmi sem úgy történik, ahogyan elképzelted, vagy ahogyan vártad az elmúlt hónapokban. Eléggé mélyponton vagy: sem a magánéletedben, sem a munkádban nincs semmi örömöd. Könnyen úgy érezheted magad, mint akinek kicsúszott a talaj a lába alól. Még több nyomás nehezedik rád, mint máskor. Mégis a legfontosabb, hogy próbálj úrrá lenni a helyzeten, ne engedd magad szétcsúszni. Igaz, a május nem lesz a segítségedre, de próbálj meg megoldásokat keresni, és kilábalni ebből a gödörből.

Csillagjegyek, akiknek nem lesz könnyű a május

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Túlterheltnek érezheted magad. Nagyon úgy tűnik, a májusi hónap kiborítja a csontvázakat a szekrényből. Ezt a bolygóállást pozitívan is fogadhatod: lehetőségek kínálnak a csillagok, hogy rendezd a rendezetlen vitákat, kapcsolatokat. Nem lesz egyszerű, de valamikor szembe kell nézni a félelmekkel, elfojtott érzelmekkel.

Mérleg

Ebben a hónapban tényleg semmi sem jön össze. A magánéleted romokban, hiszen hónapok óta egyedül vagy, és ezt nehezen viseled. A munkád utálod, ráadásul anyagi nehézségeid is vannak. Ne keseredj el, még ez a hónap, ami kevésbé lesz jó hozzád, és hidd el, fordulni fog a kocka. Minden jóra fordul, de ehhez elengedhetetlen a hited és a kitartásod.

The post Csillagjegyek, akiknek nem lesz könnyű a május first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!