Csillagjegyek, akiknek tiszta lapot hoz a Szűz újhold

8 hónapja ezelőtt 15



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Bika

A pénteki újhold jó hatással lesz a fantáziádra: itt az ideje, hogy valami új és kreatív dologba fogj. Bika jegyűként a művészi tehetséged kibontakozására talán nem is találhatnál kedvezőbb időpontot, ezzel nemcsak a saját lelkedet emeled, a környezetedet is elkápráztathatod.

Csillagjegyek és az Újhold

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Szűz jegyűként az újhold napjaiban használd azt a pluszt, amit a születési hónapot hoz számodra: nem ismersz most lehetetlent. Ha azon morfondíroztál, hogy valami újba kezdj, ne habozz. Az újhold olyan energiával vértez fel téged, amelynek köszönhetően kellő önbizalommal kezdesz az új célokba.

Skorpió

Ez a holdhónap megbecsülést hoz számodra, Skorpió jegyűként a környezetedtől megkapod, hogy tisztelik, méltányolják és támogatják mindazt, amit végzel. Az emberek megtalálnak téged, ez kedvező irányba mozdítja el a karrieredet és szakmai előmeneteledet. Élj a lehetőséggel.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként pénteken porold le az üzleti tervedet, hiszen a Szűz újhold tőkeerős befektető eljövetelét jelzi számodra. Jó eséllyel kérhetsz üzleti hitelt, vagy juthatsz új szerződéshez az egészségügyi, műszaki tudományok, de akár csúcstechnológia területén is.

The post Csillagjegyek, akiknek tiszta lapot hoz a Szűz újhold first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!