Curtis benne lett volna a Megasztárban: „Lehet, hogy valaki megfúrt…”

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az elmúlt év végén derült ki, hogy egykori zenésztársa, Majka a TV2-től az RTL-hez megy. Sok tévénézőben felmerült a kérdés, mi lesz Curtisszel. Vajon a TV2-ben tűnik fel? A rapper Hajdú Péternél vendégeskedve, a Frizbi TV YouTube-csatornáján árult el most kulisszatitkokat. Mint kiderült, a Dancing with the Starsban komolyan számoltak vele, ám ehhez nem volt igazán kedve. „Hát hogy néznék ki? De azért sem mentem, ami kibukott a Sztárboxnál. Pontosan tudom, hogy nem foglalkozom majd annyit a dologgal, nem készülök fel. Napi hét-nyolc órát táncoltak Csutiék, tudom, mert a barátom, beszéltem vele… És hát hol megyek én nyolc órát táncolni? Mondtam, hogy nem, pedig nagyon szerették volna, hogy menjek mondta, majd ezek után szóba került, hogy tárgyaltak vele a Megasztárról is, de hiába. Tavaly mindenben voltam, idén egyelőre semmiben sem. Úgy volt egyébként, hogy átmegyek, most már elmondhatom, de nem tudtunk megegyezni, illetve olyan műsorokat tudtak volna adni, amelyekben nem éreztem volna jól magam. Most már vagyok olyan szinten, hogy megmondjam: nem. Akkor csak zenélünk, az meg jól megy.”

Mint kiderült, a megasztáros ajánlaton elgondolkodott, de ott a gázsiban nem tudtak megegyezni. „Már azt beszéltük, hogy mi lesz a matek. Aztán egyszer csak már nem volt ott, lehet, hogy valaki megfúrt… Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárban, de a legutolsó e-mail-váltásban már nem is szerepelt ez a műsor. Velem lehet alkudni, de amikor én mondok tíz forintot, ők pedig egyet vagy kettőt, az nagyon messze van egymástól…”

Arra is kitért, hogyan kötöttek útilaput a talpára az RTL-nél. „Az RTL része esett rosszul. Korrektül elmondták, hogy amilyen műsorok lesznek idén, azokban nem számolnak velem, mint tavaly, de ez nem azt jelenti, hogy jövőre ne tárgyalnánk újra. Azzal is felhívtak, hogy ne az újságból tudjam meg, hogy két óra múlva bejelentik Majkát. Azért ez fura volt, főleg úgy, hogy abban az évben minden műsort én csináltam nekik. Tisztában voltam vele, hogy egy karakterek vagyunk, de nem tudtam erről, és tavaly még arról beszéltünk, mi minden lesz idén…” idézi a Blikk Curtis szavait.

Kiemelt kép: RTL

The post Curtis benne lett volna a Megasztárban: „Lehet, hogy valaki megfúrt..." first appeared on Story.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!