Curtis jelenetet rendezett egy forgatáson és mindezt a kamerák is rögzítették

2 hete ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az álommeló utolsó hetének elején egy váratlan fordulatnak lehettek tanúi a nézők, melynek köszönhetően kialakult a top 3-as mezőny. Mint ahogyan azt már mi is megírtuk, a döntős asszisztens-jelöltekre azonban egy igencsak kíméletlen és borzasztóan nehéz feladat várt. Az volt ugyanis a kérés feléjük, hogy az elejétől a végéig vezényeljék le az év végi céges bulit.

Curtis (Széki Attila)

Curtis (Széki Attila) (Fotó: Trenka Attila)

Nagy bonyodalmat okozott 

Ha már eleve nem lett volna az elég nehéz a jelöltek számára, hogy a dekoráció és a catering feladatok mellett a sztárvendégek(ek) igényeit is mind menedzseljék, munkájukat váratlan feladatok is nehezítették. Keserű Balázs ugyanis az elnök kérésnek megfelelően felkérte Széki Attila Curtist, hogy bonyolítsa meg egy kicsit a jelöltek dolgát.

„Lesz egy rendezvény, amit a jelöltek próbálnak meg koordinálni, mert eltűnt a rendezvényszervező, úgyhogy ők azok, akik minden apró részletre figyelnek, hogy a minden a lehető legjobban menjen. Nem tudják, hogy érkezel, te leszel a sztárvendég. Olyannyira nem tudják, hogy még a plakáton se vagy rajta. Arra kérnélek, hogy menj velük körbe, nézd meg, hogy milyenek, és hogyan reagálnak arra, hogy váratlan megérkezel, és ha lehet picit nehezítsd meg a dolgukat.”

– mondta Keserű a rappernek, aki készséggel tört borsot a jelöltek orra alá.

Curtis számos dolog miatt panaszkodott a szegény jelölteknek – akik természetesen azért tudták, hogy mire vállalkoztak, amikor a műsorba jelentkeztek -. Problémája volt például a mikrofonnal és azzal is, amikor egy kis türelemre intették. 

A nap végén az üzleti útjáról visszatérő Balogh Levente egy beszélgetést lefolytatva a segítőivel az irodájába hívatta Pétert. Mivel az utolsó két feladatban nyújtott teljesítményével nem tudta meggyőzni az elnököt, így végleg számára véget ért a verseny, de egy állásajánlatot így is kapott. A héten tehát Eszter és Rachel között dől el, ki lesz Balogh Levente elnöki asszisztense.

The post Curtis jelenetet rendezett egy forgatáson és mindezt a kamerák is rögzítették first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!