Dobos Evelin elárulta, hol lesz az esküvőjük

2 hete ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Dobos Evelin bevallotta, ő sosem volt a lány, aki már gyerekkorában álmodozott az esküvőjéről. A ruhaválasztás is könnyen ment neki, egyáltalán nem ideges az esküvő miatt. A színésznő azt is elárulta, hogy vidéken mondják ki a boldogító igent, több napos, ottalvós buli lesz – írja a Blikk.

Dobos Evelin elárulta, hol lesz az esküvőjük

(Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

“Nagyon nyugodt vagyok. Nem szorongom túl, még a sokaknak nehézséget okozó a ruhaválasztást sem. Még úgy sem, hogy három lesz, egy vendégváró, egy menyecske és természetesen maga az esküvői… Nekem most jött meg ehhez a kedvem, éppen ezért sodródunk az ötletekkel, tanácsokkal. Egy biztos, nem lesz klasszikus magyaros lakodalom, inkább a modernebb esküvő felé hajlottunk a kezdetektől. Nem lesz például vőfély, de lesz ceremóniamester és zenekar helyett dj. szolgáltatja majd a zenét” – árulta el Evelin.

Idén több nemzetközi fesztiválokon is bemutatkoztak az év színésznői. Különösen izgalmas egy magyar színész életében, amikor ilyen nemzetközi eseményekre kap meghívást.  Dobos Evelin első „A” kategóriás fesztiválja a montreali volt, majd rá pár napra a velencei fesztiválra utazhatott.

The post Dobos Evelin elárulta, hol lesz az esküvőjük first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!