Donáth Anna: A választók megérdemlik, hogy Magyar Péter kiálljon egy nyilvános vitára

1 hét ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Magyar Péter egy országjárásán arról beszélt, hogy sem az ATV, sem az RTL, sem a Partizán választási vitáját nem vállalja, és csak a köztévén hajlandó vitázni politikai ellenfeleivel. Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-listavezetője szerint a választóknak joguk van megismerniük a TISZA párt politikáját egy választási vita keretében is.

Magyar Péterrel nagyon mást gondolunk Európáról és a Magyarország érdekeit képviselő Európa-politikáról. Azt gondolom, egy EP-választás előtt egy hónappal a választók megérdemelnének egy személyes vitát is, ahol megismerhetik a TISZA, a Momentum és a többi párt Európa-politikáját

– írta a Facebookon.

Úgy folytatta, „ha egyszer tényleg egy demokratikus országot szeretnénk építeni, nem utasíthatjuk el a demokratikus közélet egyik legalapvetőbb elemét, a választás előtti vitát. Én ott leszek a vitákon, mert ez a kötelességem.”

Donáth szerint van miről vitázni: láthatóan vannak különbségek a TISZA és a Momentum Európa-politikája között, „a választóknak pedig joguk van megismerni ezeket, mielőtt döntést hoznak június 9-én.”

The post Donáth Anna: A választók megérdemlik, hogy Magyar Péter kiálljon egy nyilvános vitára first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!