Döntetlen Szegeden: hol maradtak a gólok? Pedig a Vasas is botlott!

2 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Minden adott volt a győzelemhez, mégsem sikerült a három pontot megszerezni Szegednek. A rivális Vasas csapata is csak döntetlent játszott, így duplán érződik a fájdalom. A részletekért és a mérkőzés legfontosabb pillanataiért olvass tovább!

A mérkőzés első felében a Szeged csapata aktívabb volt, több helyzetet is kidolgoztak, de a gólok elmaradtak. A Soroksár védelme masszívan állta a sarat, és hiába özönlött előre a hazai csapat, a kapuba nem találtak. A félidő után mindkét csapat inkább a biztonságra törekedett, így a játék képe kissé elbizonytalanodott.

A mérkőzés fő tényezője a pontos passzok és a taktikai fegyelem volt, bár a végeredmény ezt nem tükrözi. A Szeged365 Family, vagyis a hűséges szegedi drukkerek, bár hangosan szurkoltak, végül nem ünnepelhettek győzelmet. A Vasas botladozása csak tovább növelte a feszültséget, hiszen egy győzelemmel nagyot léphetett volna előre a Szeged.

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA–SOROKSÁR SC 0–0
Szeged, Szent Gellért Fórum, 2234 néző. Vezette: Farkas Tibor (Belicza Bence, Vad Anita)
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas T. – Könczey, Szilágyi, Horváth M., Tóth B. – Haris (Magyar Zs., 67.), Bíró B. (Palincsár, 78.) – Zuigéber (Gajdos, 88.), Márkvárt, Papp Á. (Klausz M., 67.) – Borvető (Óvári, 67.). Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics.
Soroksár: Mergl – Króner, Shadirac, Kékesi, Kaján – Köböl (Varga I., 89.), Németh E. – Varga Z. (Borbély, 89.), Vass Á., Gálfi (Hajdú, 90+3.)– Lovrencsics B. (Dragóner F., 84.). Vezetőedző: Lipcsei Péter

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!