Dühében leszúrta a párját egy asszony, mert az számon kérte, hogy nem hozott neki pálinkát a boltból

2 napja ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kis híján megölte az élettársát egy mikepércsi nő, mert az számon kérte, hogy nem vett neki pálinkát a boltban. A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt állítja bírság elé az elkövetőt.

A vádirat szerint a pár gyakran veszekedett a férfi italozása, és az anyagi problémáik miatt. Tavaly október 23-án mind a ketten szeszes italt fogyasztottak, majd összeszólalkoztak az udvaron.

A férfi számon kérte az asszonytól azt, hogy a délelőtt kapott pénzből miért nem vett pálinkát. A vita pedig durva veszekedéssé fajult. Az asszony dühében bement a konyhába, kihozott egy kést, majd odaszaladt a párjához és őt álló helyzetben nagy erővel hasba szúrta. Az asszony látva az élettársa sérülését, azonnal értesítette a mentőket. A megkéselt férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség három és fél év börtönt kért az életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolt asszonyra.

The post Dühében leszúrta a párját egy asszony, mert az számon kérte, hogy nem hozott neki pálinkát a boltból first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!