Édesanyja után nevezte el kutyáját Osváth Zsolt, megható oka van a döntésének

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Javában zajlik az Adom a napom harmadik évada, amelynek nyolcadik vendége nem más, mint az online tér egyik legismertebb hazai arca, Osváth Zsolt. A videós tartalomgyártó egy napját tehát végig követhetjük a műsor streamvideójában, ahol a reggel folyamán máris több szívfacsaró történetet is hallhattunk tőle.

 Viasat3

Fotó: Viasat3

Az utcáról fogadta be kiskutyáját

Osváth Zsolt lakásában már a stream kezdetekor feltűnt egy igencsak édes fehér kistestű kutya, akinek könnyfakasztó történetét minden szépítés nélkül mondta el a kameráknak. 

„Brigitta, ő az a kutya akit valószínűleg bedobtak a kerítésünkön és itt a szemétben találtuk. Amikor megtaláltuk, akkor még nem tudtuk pontosan, hogy milyen állat, aztán később kiderült, hogy kutya és aztán azóta luxus élete van, nyilván. Szokták mondani, hogy ő étkezőasztalnál eszik, de nem, mert ő étkező asztalon! Mire jövünk, addigra ő fölfekszik az étkezőasztalra, az a kedvenc helye.” – árulta el a korábbi Való Világ szereplő, aki csak azért, hogy kutyája jobban legyen fél millió forintot is képes volt kifizetni egy kezelésre.

Édesanyjáról nevezte el

A videós tartalomgyártó azt is megosztotta közönségével, hogy kutyusát édesanyja után nevezte el Brigittának. Mint mondta, bár édesanyja sosem volt hajléktalan, de rengeteg nehézséggel meg kellett küzdenie, és folyamatosan A-ból B-be járt.

„Anyukám is Brigitta volt és anya volt ennyire túlélő. Ő mindent, amit csak lehetett tényleg túlélt. Amikor megtaláltuk a szemétben és kikupálódott, pont azt mondtam, hogy ezt az utat anya rengetegszer bejárta.”

Kövesd te is az énekes egy napját!

Ha érdekel, hogy mivel tölti a napját Osváth Zsolt, akkor kövesd élőben a www.nlc.hu/adomanapom oldalon, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót a mai nap eseményeiről, na meg persze sok másról is.

The post Édesanyja után nevezte el kutyáját Osváth Zsolt, megható oka van a döntésének first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!