Édesapját gyászolja Dancs Annamari: megható sorokkal emlékezett meg róla

2 napja ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az édesapját gyászolja Dancs Annamari énekesnő-színésznő, érzelmes sorokkal búcsúzott a közösségi felületén a szeretett férfitól.

 

Dancs Annamari

Dancs Annamari az RTL stúdiójában. (fotó:fotocentral / Olajos Piroska)

 

Dancs Annamari fájó szívvek tudatta, hogy zenetanára, mindenki ‘Dancs Tatája’ 2024. július 1-jén örökre itt hagyott minket. Boldog, tartalmas, alkotásokkal teli 79 évet élt meg, a zeneszerzés, a tanítás, a lemezkiadás, a filmek, a könyvírás, a rádiózás jelentette neki a mindennapi létezést. 

– osztotta meg a szomorú hírt Dancs Annamari az Instagram-oldalán. Az énekesnő-színésznő elárulta, hogy az édesapja mindig minden cikkét, képét, plakátját albumokba gyűjtötte.

„Azt vallom, hogy nekünk volt a legszebb gyerekkorunk Zsoli bátyámmal, mert a szüleink mindent megteremtettek ahhoz, hogy boldog gyerekek és becsületes értékrenddel bíró felnőttek lehessünk. A legcsodásabb Apukám nekem volt, aki amellett, hogy imádott, szeretett és nagyon büszke volt rám, megtanított küzdeni és dolgozni. Mindig minden cikket, képemet, plakátomat albumokba gyűjtötte. És az összes előadásom premierjén jelen voltak Anyukámmal… a Carmenre már nem volt ereje kiutazni. Pedig erre a szerepemre is büszke lett volna… mint mindenre”

– fogalmazott Annamari.

„Mindig azt mondta, hogy a jó Isten egyik kezével ad, a másikkal elvesz. Nekem nagyon sok jót adott, de tegnap elvette az Édesapámat. És ez a hiány már mindig itt lesz. Hiányozni fog. Mindannyiunknak. A 79 éve alatt annyit alkotott, annyi örömet adott és annyi feladatot is, hogy a létezése nem marad nyomtalan. Hálás vagyok, hogy ezt a nagyszerű embert Tatuskámnak érezhettem és hívhattam. Ígérem, a Mennyországból is büszke leszel rám! Csak figyelj!” – írta a színésznő.

 

Via

 

 

The post  Édesapját gyászolja Dancs Annamari: megható sorokkal emlékezett meg róla first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!