Egy Facebook-csoportban tudta meg, hogy pasija egyszerre 80 nővel csalta

1 hét ezelőtt 11



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Az Are We Dating The Same Guy? (Ugyanazzal a pasival randizunk?) Facebook-csoportban azért osztják meg a történeteiket a nők, hogy kiderüljön, nem veri-e át őket aktuális udvarlójuk. Az essexi Leigh-on-Sea-ből származó Paige Appleby is tag lett, bár azt nehéz eldönteni, hogy örül ennek vagy már bánja.

A The Sun írta meg, hogy a 29 éves nő három hónapja találkozott egy Dave nevű férfival, akiről kiderült, hogy legalább 80 nővel randevúzott vagy került kapcsolatba, amikor ők együtt voltak. Appleby talált egy fotót a csoportban, amelyet egy korábbi nyaralásukon készítettek, de alatta egy másik nő kommentje volt olvasható.

Lányok, randevúzok ezzel a sráccal!

– írta.

És ezzel még nem volt vége, sorra jelentkeztek további nők, akik szintén odaírták, hogy randevúztak vagy lefeküdtek a férfival, akkor, amikor ők még együtt voltak. A kommentelők között főleg az Egyesült Királyságból és az Egyesült Államokból származó nők voltak.

A nő elmondta, azután csatlakozott a csoportba, hogy szakított Dave-vel.

„A dolgok jól alakultak közöttünk. Interneten ismerkedtünk meg, találkozott a családommal, és elmentünk nyaralni is. De rajtakaptam az Instagramon egy másik lánnyal. Ragaszkodott hozzá, hogy a nővére, de a közösségi média oldalát közelebbről megvizsgálva rájöttem, hogy együtt voltak” – mesélte Appleby, akinek az egyik barátja hívta fel a figyelmét a csoportra, ő pedig regisztrált és körbenézett.

Mi rossz történhetne?

– mondta.

Amikor viszont belépett, ledöbbent. Ekkor látta meg a fotót és alatta kommenteket. Többen azt írták, hogy ugyanazzal a szöveggel szédített őket a férfi, miszerint, hogy meg akar állapodni, aktuális partnere pedig a „nagy Ő”, akivel el tudja képzelni a közös életet.

„Mindannyian hasonlóan néztünk ki, tehát egyértelműen volt egy zsánere” – mondta Appleby.

Időközben előkerültek azok is, akikkel ismerkedett, de nem találkozott a férfi. Többen azt írták, hogy a férfi hamis profilt és valaki más fényképét használta egy randiappon. Azt gyanítják, hogy házas és gyerekei vannak.

„Néhány lány megkereste a képeken látható személyt, aki megerősítette, hogy soha nem volt profilja a társkereső oldalon. A fotóit ellopták” – mondta Appleby, aki összesen legalább 80 különböző nőt számolt össze, akik valamilyen módon kapcsolatba léptek volt pasijával, amikor ők még együtt voltak.

A nő azóta sokkal óvatosabb, és minden jelöltet lecsekkol az oldalon.

 Még mindig hiszem, hogy vannak jó emberek. Elkezdtem találkozni valakivel, akit egy bárban ismertem meg. Szerencsére, egy szó sem esett róla a csoportban!

– mondta.

The post Egy Facebook-csoportban tudta meg, hogy pasija egyszerre 80 nővel csalta first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!