Egy hét alatt elkelt Magyar Péter népszerű napszemüvege: több milliót adtak érte

2 hete ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Hárommillió forintért elvitték Magyar Péter népszerű napszemüvegét. Nemrég jelentette be közösségi oldalán, hogy lezárult a licit és új gazdára talált a kiegészítő. Egy névtelenségét kérő adományozó vette meg, ezzel egy Debrecen környéki jótékonysági szervezetet segít majd. 

SZEMÜVEG KIKIÁLTÁSI ÁRA 10 EZER FORINT VOLT, FÉL ÓRA MÚLVA MÁR EGY MILLIÓ FORINT FELETT JÁRTMOST 3 MILLIÓÉRT VÉGÜL MEGVETTÉK

Körülbelül egy hete írtunk arról, hogy elárverezi szemüvegét Magyar Péter. A szemüveg kikiáltási ára 10 ezer forint volt, de alig fél órával később már 1 200 000 forintnál tartott a licit. Egy héttel később már 3 millióra ugrott a licit, viszont ezt az összeget már senki sem tudta meglépni. 

EGY DEBRECEN KÖRNYÉKI JÓTÉKONYSÁGI SZERVEZETNEK AJÁNLJÁK FEL AZ ÖSSZEGET

“Hálásan köszönjük a névtelenséget kérő támogatónak a felajánlást! Hamarosan megnevezzük azt a Debrecen környéki jótékonysági szervezetet, amely javaslatot tesz a nehézsorsú családokra, akik a támogatást megkapják. Nagyon sokan jelezték, hogy ha nem ők nyerik a licitet, akkor is szeretnének segíteni. Nekik is lesz lehetőségük erre” írja Magyar Péter Facebook oldalán. 

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!