„Egy nő van, akibe szerelmes tudnék lenni” – írta MC Hawer a köztévé mesterséges intelligencia által generált műsorvezetőjének fotójához

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Április közepén a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy a Duna TV Delta című tudományos-ismeretterjesztő műsorát ezentúl egy teljes egészében a mesterséges intelligencia (MI) által megalkotott tévés is vezeti majd Fejős Ádám mellett. Az említett műsorvezetőtárs a Bíró Ada nevet kapta, akinek hangját, megjelenését és mozgását számítógéppel, minimális emberi segítséggel hozták létre a legmodernebb nyelvi és képi modellt felhasználva.

Bíró Adáról a minap MC Hawer osztott meg egy fotót a közösségi oldalán, ami mellett a kövezkezőket írta:

Egy nő van, akibe szerelmes tudnék lenni… Ő Ada, a Delta c. műsor digitális műsorvezetője. Bámulatosan gyönyörű. Te mit gondolsz?

– kérdezte követőitől a mulatós zenész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

(@mchawer) által megosztott bejegyzés

Az MI-műsorvezetőről korábban ByeAlex is kifejtette a véleményét.

Kapcsolódó
ByeAlex a köztévé AI-generált műsorvezetőjéről: Lesz itt még sírás, munkanélküliség és káosz, ha az okosak nem szabályozzák ennek terjedését
Bár hasznos és csodálatos dolognak tartja az AI fejlődését, meglátásai szerint a poklot hozhatja majd el számunkra.

The post „Egy nő van, akibe szerelmes tudnék lenni” – írta MC Hawer a köztévé mesterséges intelligencia által generált műsorvezetőjének fotójához first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!