Egy szerkesztőség mindennapjairól mesél az Office-univerzum új sorozata

1 hét ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Peacock berendelte a kilenc évadot megélt, közönség kedvenc Office (A Hivatal) világában játszódó új sorozatot, úgyhogy már teljesen biztosan elkészül a régóta rebesgetett széria – tudta meg a Variety.

A sorozat nem a Steve Carell főszereplésével óriási sikert arató sitcom rebootja vagy spinoffja lesz, hanem egy teljesen új mockumentary, új szereplőgárdával, ugyanabban az univerzumban. Azt már január óta tudjuk, hogy az eredeti sorozatért is felelős Greg Daniels showrunner nagyban dolgozik az új műsoron, de most végre a cselekmény részleteire is fény derült. A logline (a sztori rövid összefoglalója) így szól:

A dokumentumfilmes stáb, ami halhatatlanná tette a Dunder Mifflin scrantoni irodáját, most új témát keres, és rá is bukkannak egy, a megszűnés szélén álló, nagy múltú középnyugati újságra és kiadójára, ami önkéntes riporterekkel kívánja feltámasztani a lapot.

Daniels Michael Komannal komikussal közösen készíti az új sorozatot, executive producerként pedig az Office eredeti brit változatát készítő Ricky Gervais és Stephen Merchant is feltűnnek. Korábban már kiderült, hogy a főszereplők között ott lesz Domhnall Gleeson és Sabrina Impacciatore is, bár a karakterekről továbbra sem tudni semmit. A forgatás a tervek szerint júliusban kezdődik.

The post Egy szerkesztőség mindennapjairól mesél az Office-univerzum új sorozata first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!