Egyre több részlet derül ki a Házasság első látásra Lacijának új kedveséről

1 hét ezelőtt 8



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Érdekes, hogyan alakultak a Házasság első látásra párjainak a kapcsolata. Hilda és Laci csak a mézeshetek után került közelebb egymáshoz, de akkor úgy tűnt, fellobbant a láng közöttük. Sokszor megjegyezték, az ő kapcsolatuk kiemelkedő a többiekéhez képest. Idővel pedig, nem csak a humor, de a testi vonzalom is megvolt

Laci

Laci (Házasság első látásra)

A végén Hilda mégis úgy döntött, ne folytassák a házasságot, de Laci adott még egy esélyt a kapcsolatnak. Azt már hetek óta tudni, hogy hiába a próbálkozás, külön váltak az útjaik. Az viszont csak a minap derült ki, Laci szívét máris elrabolta egy másik ismert hölgy. A műsor után Konyári Edinkával leltek egymásra, akivel évekre nyúlik vissza az ismeretségük. „Én már 2011-ben ráírtam egyszer Lacira, mert szerettem volna felkérni egy műsorra, amin épp dolgoztam, de válaszra sem méltatott. Utóbb kiderült, azért nem írt vissza, mert sablonüzenetet küldtem, amit tucatszámra kapott akkoriban a tévésektől”- mesélte a Story magazinnak Edinka. Arról is őszintén beszélt, januárban ért véget egy kapcsolata, ami nagyon megviselte. 

Edinka egyáltalán nem ismeretlen a nézők számára, ugyanis a Palikék világa egykori műsorvezetője. Éppen ezért nem meglepő, hogy Palik Lászlónak fontos szerepe volt Edinka múltjában. Két évvel ezelőtt, az akkor szingli műsorvezetőtársának tett is egy ígéretet. 

Laci megígérte, hogy kiházasít, már keresi nekem az igazit

 – mondta akkor Edinka. Végül összejött a szerelem, sőt az eljegyzés is, januárban pedig az esküvő előtt nem sokkal ment szét a pár. 

A Házasság első látásra Lacija pedig beforrasztotta Edinka megtört szívét. 

(via/Bors)

The post Egyre több részlet derül ki a Házasság első látásra Lacijának új kedveséről first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!