Elárulta a brit férfi, miért jár majdnem minden nap repülővel dolgozni

2 hete ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy férfi arról mesélt TikTokján, miért ingázik majdnem minden nap a németországi Hamburg és az Egyesült Királyság között – írja a Sun.

A Sam néven megtalálható tartalomkészítőnek átszállásokkal együtt nagyjából napi 5 óráját veszi el, míg vonattal és repülővel otthonából munkahelyére jut, miután több mint 900 kilométer választja el egyiket a másiktól. Sokan értetlenül álltak előtte, miért nem keres magának másik munkahelyet vagy lakást, és a magas londoni megélhetési költségekre tippeltek, de a férfi elárulta, a gyakori repülés mögött nem spórolási szándék húzódik meg. Sam kihívásként fogja ezt fel, és azzal szórakoztatja magát, hogy próbálja a lehető legrövidebb idő alatt megtenni az utat – eddigi rekordja 4 óra és 57 perc. Ennél is lényegesebb szempont azonban, hogy a férfi szerelme Hamburgban él, és amikor csak tud, vele szeretne lenni, havonta egyszer viszont négy napot Londonban tölt, hétfőtől csütörtökig.

Az ugyan nem derül ki, hogy Sam mit dolgozik, illetve párja miért van Németországhoz kötve, viszont legtöbb videójában választ kaphatunk olyan kérdésekre, hogy pontosan hány percet ült egy bizonyos utasszállító járművön, valamint a várakozással telt idejét épp evéssel vagy pihenéssel töltötte-e.

@sebdubya Back to back PB commutes!? 👀🇩🇪🇬🇧 #commute #supercommuter #LetsGo #expat #Hamburg #London ♬ Feeling Good - Jimi Ashmore

The post Elárulta a brit férfi, miért jár majdnem minden nap repülővel dolgozni first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!