Élet a börtön után: marketingvezetőként és stratégiaiegység-vezetőként dolgozik Fekete Dávid

2 hete ezelőtt 9



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Kevesen lehetnek az országban, akik nemismerik a Megasztárban feltűnt énekes, Fekete Dávid életét. A férfi csalás miatt került előzetes letartóztatásba, és nem tagadja, nem könnyű ilyen történések után újrakezdeni. Erről pedig a story.hu munkatársának mesélt.

„Életem egyik legnagyobb lehetősége volt a Megasztár, nagyon sokat küzdöttem előtte az ismertségért: musical- és karaokeversenyekre jártam, többször nyertem is, de a műsor egészen másfajta ismertséget hozott. Ma is azt gondolom, fantasztikus, hogy ott lehettem, és egészen a döntői menetelhettem. Azt is nagyon jól viseltem, hogy második lettem. A gyerekeimnek is megmutattam már a régi felvételeket, nagyon tetszett nekik. Most vannak abban a korban, hogy már értékelik a zenémet”- magyarázta a népszerű hetilapnak az énekes, akinek gyermekei szívesen eljárnak apjuk fellépéseire is. Dávid nemré új videóklippel is jelentkezett, és ha teheti az országot járja, és koncertezik. “Emellett marketingvezetőként és stratégiaiegység-vezetőként dolgozom egy cégnél Dunaújvárosban.” 

Fekete Dávid

(fotó: FotóCentral)

Fekete úgy fogalmazott, nagyon kemény, hogy a börtön után valaki talpon tudjon maradni. Elmondása szerint, mivel Isten mellette áll, ezért minden úgy alakul az életében, ahogyan megálmodta. “A múltam miatt szerencsére nem ért atrocitás.” Fekete a story.hu munkatársának arról is beszélt, hogy mennyire tartja a kapcsolatot a Megasztár többi versenyzőjével.

Fekete Dávid a Megasztárban

Fekete Dávid a Megasztárban (fotó: FotoCentral)

The post Élet a börtön után: marketingvezetőként és stratégiaiegység-vezetőként dolgozik Fekete Dávid first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!