Elhagyta a helyszínt a Ford lengyel vezetője, aki egy utasokkal teli reptérbusszal karambolozott a Könyves Kálmán körúton

1 év ezelőtt 47



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Egy, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a Deák térre tartó menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy Ford Kuka a népligeti felüljáró alatt, a Könyves Kálmán körút és az Üllői út kereszteződésében.

Helyszíni információink szerint a képen látható lengyel rendszámú Ford a Könyves Kálmán körúton a Rákóczi híd irányába közlekedett, amikor a gépkocsi vezetője az Üllői útra szeretett volna balra akart kanyarodni, de ismeretlen okból ezt nem a felüljáró előtt tette meg, hanem ezzel szemben behajtott a felüljáró alá, megkerülte a tartóoszlopot és az oszlop mögött, a forgalommal szembe próbált kanyarodni.

A manőver során szemből nem érkezett senki, de az Üllői út befelé vezető oldalán közben zöldre váltott a jelzőlámpa, így az addig ott várakozó 100E busz elindult, a sofőr rákanyarodott a Könyves Kálmán körútra, de ebben a pillanatban ütközött a személyautóval, ami az autóbusz előtt akart volna elhaladni.

Hatalmas szerencse, hogy a buszon tartózkodó számos utas közül senki sem sérült meg, ahogy a járat vezetője sem. A Ford lengyel nemzetiségű vezetője a jobb első ajtón keresztül elhagyta autóját, valamint kivett a hátsó ülésről, majd segítségnyújtás elmulasztása mellett elhagyta a helyszínt.

Mivel a baleset pillanatában nem közlekedett az 1-es villamos, így nem volt szükség pótlásra.

Source

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!