Eljegyzése közben jött rá, hogy megcsalja a barátja

1 hét ezelőtt 10



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Tiffany Lynt egy nap a barátja azzal lepte meg, hogy elvitte egy orlandói vidámparkba. Az egyik játéknál a férfi önként jelentkezett, és odaadta Lynnek a telefonját, hogy vegye fel videóra a játékot.

Lyn érezte ez nem csak egy játék lesz, a barátja meg is nyert három vagy négy kört a játékból, majd az egészet is.

Ekkor érkeztek üzenetek a férfi telefonjára.

Kiderült, hogy az SMS-ek a szeretőjétől származtak, akivel az egész együttlétünk ideje alatt kavart

– meséli a Tiktok-videójában Lyn, az üzenetekből pedig még az is kiderült, hogy a szerető házas, és nagyon bosszús, mert a barát azért szakított vele, hogy megkérje a kezét.

Ebben a pillanatban a szívem összeszorult, hányni akartam. Ott ülök a tömegben több száz, talán több ezer emberrel, próbálom tartani a telefont és filmezni, mi történik, miközben megkéri a kezemet az egész stadion előtt, közbe pedig villannak fel ezek az üzenetek a képernyőn.

Közben a kivetítőn is megjelenik a lánykérés, mindenki tapsol, ujjong. Lyn viszont nem tudja, mitévő legyen, frusztrálja a helyzet, de nem az a típus, aki elsírja magát a tömeg előtt.

Mikor vége az egésznek és kiérnek a stadionból a férfi megölelte a nőt, és még egyszer megkérte a kezét

„Annyian néztek” – mondta Lyn, így hát fogta a férfit és betessékelte a legközelebbi étterem bárjába, ahol elmondta neki, mit tudott meg. A barátja meg se próbálta tagadni a dolgokat, magyarázkodott, könyörgött. Lyn pedig csak zsibbadtan hallgatta.

Az egyetlen, amit sikerült kipréselnem magamból: Kicsim, ez a kétkarátos gyémántgyűrű nem lesz elég.

Egy másik videóban a nő azt is elmondta, nem szakítottak azonnal a barátjával, bár a lánykérésre nemet mondott, pár hónapig még együtt voltak.

Gondolkozott azon, hogy valahogy bosszút áll a férfin, de végül letett róla, úgy volt vele, majd az élet megoldja. A férfi végül hozzáment egy másik nőhöz, de egy év után elváltak. Lyn viszont egy nagyon szeretetteljes kapcsolatban él.

@triumphantlytraumatized Cheating Fiance Story time. What would you have done?! #cheater #cheatingboyfriend #cheatingfiance #datingstorytime #datingnightmares #datinglife #datingover40 #datingover40ishard #datinginyour30s #datingover30 #datingover40 @Tiffany Lyn ♬ original sound - Tiffany Lyn Traumatized

The post Eljegyzése közben jött rá, hogy megcsalja a barátja first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!