Elloptak egy egész házat Miskolcon, apránként hordták el a tolvajok

1 hét ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Ellopták egy nő házát Miskolcon. Ismeretlenek apránként bontották le és hordták el a Magashegyen álló házat: először a tetőt vitték el, utána a gerendákat, ajtókat, végül a téglákat – számolt be a Tények. Ráadásul még rengeteg szemetet is odahordtak a telkére.

Mára már csak egy tűzfal maradt, a tolvajok mindent elvittek, amit tudtak. Tehették mindezt azért, mert a tulajdonos nem ott élt, ritkán járt ki az ingatlanhoz. “Kaptam egy hívást a nővéremtől, és ő mondta nekem, hogy lebontották a házamat körülbelül 5 hónappal ezelőtt. Ezt nem hittem el! Való igaz, hogy már nagyon régen nem jártam erre” – mesélte a meglopott asszony, akit nagyon megviseltek a történtek. Megtörten mesélte, hogy el akarta adni a házat, de ilyen állapotban már nem lehet.

A kár több millió forint. “Főképpen édesapám és édesanyám munkája van benne, én meg el szerettem volna adni, de így már nem ér semmit” – panaszolta.

Nem tudni, kik voltak a tolvajok. A nő most feljelentést tett a rendőrségen, de szerinte esélytelen, hogy elfogják őkétt.

Egy, a Tényeknek nyilatkozó ügyvéd szerint speciális eset, hogy ha ellopnak egy házat, de ugyanolyan lopásnak minősül, mint bármi más tárgynak az elvétele. “Így, hogy egy egész házat ellopjanak, ez nagyon ritka. Nyilván a ház értékét szakértővel kell majd felbecsülni. Ilyenkor az ingatlanforgalmi szakértő elmondja a ház értékét, és ennek alapján minősülhet a lopás” – hangsúlyozta Borbély Zoltán.

Kiemelt fotó forrása: TV2 / Tények – videó

The post Elloptak egy egész házat Miskolcon, apránként hordták el a tolvajok first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!