Először fordul elő: Pachmann Péter és Gundel Takács Gábor ugyanabban a műsorban

2 hete ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Pachmann Péter 6 év után visszatér a Jazzy rádióhoz és csatlakozik a Business Class nevű műsor műsorvezetői gárdájához, Gundel Takács Gáborhoz, Kamasz Melindához és László Csabához – értesült a Media1.

 (b) Sajtóklub // (j): Sajtószoba

Gundel Takács Gábor és Pachmann Péter műsorvezető párosa hamarosan a Jazzy-n – Fotók: (b) Sajtóklub // (j): Sajtószoba

A Business Class 2023. január 2-án indult útjára, a műsor közéleti, gazdasági és kulturális témákat dolgoz fel könnyed formában. A Jazzy rádió reggeli műsorának csapatába most egy olyan karaktert keresett a rádió vezetősége, akinek személyiségéhez közel áll az informatív, ugyanakkor kötetlen műsorvezetés és akit a Jazzy hallgatói bizonyítottan szeretnek. Így esett a választásuk Pachmann Péterre.

“Arra gondoltunk, hogy Péter a reggeli műsorban is hitelesen tud hozzászólni a komolyabb témákhoz, ugyanakkor megvan benne a kellő humorérzék és a nyitottság a lazább beszélgetésekre” – indokolta döntésüket Suri Imre, a rádió ügyvezetője.

Pachmann Péter mindemellett továbbra is folytatja tévézést. „Peti a biztos háttér, a vérprofi támasz, akire csak elég volt rápillantanom, és tudtam, hogyha véletlenül megakadnék, ő ott van mellettem. Nagyon jó vele dolgozni” – nyilatkozta róla nemrég az új Mokka-beli kollégája, Szabó Zsófi. A Jazzy rádióban pedig a váltott páros műsorvezetésben mindig a hét második felében csatlakozik majd a Business Class csapatából egy-egy műsorvezetőhöz, olykor Gundel Takács Gáborhoz.

Magyarország egyik legismertebb tévés arca amúgy az évtizedek alatt volt híradós műsorvezető, külpolitikai tudósító, írt könyvet, amit színpadra vittek, zenélt és zenél a mai napig.

The post Először fordul elő: Pachmann Péter és Gundel Takács Gábor ugyanabban a műsorban first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!