Először szólalt meg a válásáról Földes Eszter

1 hónap ezelőtt 7



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mint azt megírtuk, pár héttel ezelőtt Földes Eszter és a 20 évvel idősebb Lovasi András bejelentették a válásukat a közösségi oldalaikon, ám azóta egyikük sem nyilatkozott. A 37 éves színésznő most megtörte a csendet.

A Blikknek bevallotta, nehéz hónapok vannak mögötte. Úgy érzi, nem sokkal azután, hogy tönkrement a 10 éve tartó házassága a Kispál és a Borz együttes énekesével, a lehető legjobbkor jött a felkérés a Sztárboxba, mert a sok edzés eltereli a figyelmét.

 Sajtóklub

A női pehelysúlyban versenyző Földes Eszter Lolával csap össze az első meccsén – Fotó: Sajtóklub

“Voltam már jobban és biztosan leszek is még a jövőben. Rettenetesen hosszú folyamat és belső munka lesz, mire túl leszek rajta, de úgy érzem, haladok. (…) Hiszem, hogy konvertálni tudom azt a belső feszültséget, ami mostanában bennem dúlt, és ez nem agresszió, hanem olyan érzelemcsomag, ami hatalmas erőt tud fejleszteni, és ezt fizikailag fel is használhatom majd a Sztárboxban” – mondta el Földes Eszter, aki arról is beszélt a bulvárlapnak, hogy közös gyerekük, az 5 éves Álmos tekintetében minden rendben van közöttük a volt férjével.

A kisfia már most nagyon szurkol neki és nagyon büszke rá – tette hozzá a színésznő.

The post Először szólalt meg a válásáról Földes Eszter first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!