Elütöttek egy fiút Szegeden, cserbenhagyták, a szülők az autóst keresik

1 év ezelőtt 69bohócdoktor szja 1% felajánlás

Autós sodort el kerékpárost szombat délelőtt 10-kor a Felső Tisza-part és az Árboc utca kereszteződésében, mint az édesapa által írt posztból kiderül, a biciklis fiút nyílt töréssel kellett műteni a balesetet követően. Az autós elhajtott a helyszínről, a rendszámot nem tudták felírni, az édesapa a közösségi médiában próbál az illető nyomára bukkanni.

A Szeged365 olvasói által beküldött posztból kiderült, hogy az autó egy bordó Opel volt, a baleset pedig szombaton délelőtt 10 óra környékén történt a cikkünk bevezetőjében leírt helyszínen.

“Egy bordó színű Opel vágott be elé szabálytalanul, úgy, hogy őt elsodorta. A fiamat a balesetet követően meg kellett műteni a bal karján történt nyílt törés miatt”

– írta az apa, aki azt kéri, hogy aki látta az esetet, jelentkezzen. Mivel a fiú 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, a rendőrség hivatalból is eljár.

Az eredeti bejegyzést IDE kattintva találod, de ha a Szeged365 Facebook felületén vagy az info@szeged365.hu mail címünkön nekünk írsz, mi is szívesen segítünk célba juttatni a segítséged.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!