Emily Blunt azt mondja, volt, hogy a hányinger kerülgette, amikor meg kellett csókolnia egy-egy színészkollégáját

1 hét ezelőtt 13



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A People szúrta ki, hogy Emily Blunt nemrégiben a The Howard Stern Show vendége volt, ahol arról is mesélt, milyen érzések kerítik hatalmukba, amikor olyasvalakivel kell csókolóznia egy filmszerep kedvéért, aki egyébként nem tetszik neki.

Néha ez egy furcsa dolog. Időnként lehet olyan kapcsolatod valakivel, ami tényleg könnyed, de a képernyőn nem jön át. A kémia különös dolog. Valami éteri, amit nem igazán lehet palackba zárni, megvenni vagy eladni. Vagy ott van, vagy nincs

– fogalmazott a színésznő, aki a műsorvezető érdeklődésére sem volt hajlandó megnevezni, mely színészkollégáival nem élvezte a közös munkát. Elmondta viszont, milyen módszert szokott alkalmazni, hogy felébressze a kémiát közte és a filmbeli partnereit alakító kollégái közt a kamerák előtt.

Mindenkiben találnom kell valamit, amit szeretek. Találnom kell valamit, hacsak egyetlen dolgot is. Lehet, hogy szép a nevetésük, vagy tetszik, ahogy másokkal beszélnek. Udvariasak. Úgy értem, lehet bármilyen random dolog. De találj valamit, amit szeretsz abban a személyben, vagy valamit, amit a karakterében, és aztán támaszkodj erre.

Hozzátette, a módszere ellenére is előfordult, hogy egyes forgatásokon le kellett küzdenie az undorát néhány jelenet rögzítésekor.

Hányni akartál?

– kérdezte tőle Howard Stern, mire Blunt azt felelte: „abszolút”.

Nem mondanám ezt egyfajta extrém undornak, de határozottan volt néhány, amit nem élveztem.

A lap emlékeztetett, hogy a színésznő az elmúlt években Dwayne Johnson mellett szerepelt a Dzsungeltúrában, férje, John Krasinski oldalán a Hang nélkül filmekben, ő játszotta továbbá Robert Oppenheimer feleségét a tavaly megjelent Oppenheimerben, melyben Cillian Murphy személyesítette meg a címszereplőt. Blunt egyébként Stern műsorában új vígjátékát, A kaszkadőrt népszerűsítette, mellyel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy Ryan Gosling abszolút olyan színész, akivel szívesen dolgozik együtt.

Nemrégiben Anne Hathaway is megosztotta negatív „kémia-tesztes” tapasztalatait.

Kapcsolódó

The post Emily Blunt azt mondja, volt, hogy a hányinger kerülgette, amikor meg kellett csókolnia egy-egy színészkollégáját first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!