Ennek a nőnek van a leghosszabb lába a világon

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A 21 éves Maci Currin 208 centiméter magas, ebből a lábai egy általános iskolás gyerek nagyságát teszik ki: 134-135 cm hosszúak. Nem, nem egyformák. De ez nem számít, mert ezzel neki vannak hivatalosan is a világ leghosszabb lábai, négy éve tartja a Guiness Világrekordot.

„Mivel négy éve rekorder vagyok, ezért ez a cím már nem jelent túl sok mindent, már a múlté. Ha valaki elvenné tőlem, nem bánnám”

– mondta Maci.

Maci a TikTokon dokumentálja az életét világrekorderként, és azt mondja, a hivatásának tekinti, hogy a hozzá hasonlóan magas nőtársainak önbizalmat adjon. Van is neki miből, ugyanis hiába kap, mint fogalmaz „vegyes reakciókat”, ezeket már rég megtanulta kezelni, és tisztában van az értékeivel.

Maci Currin

Fotó: Profimedia

„Óvoda óta mindig mindenkinél magasabb voltam, legalább egy fejjel. Másodikban például a játszótéren játszottam, és felsősnek hittek a magasságom miatt. Régen utáltam, hogy mekkora vagyok, mert ez volt az, amiért csúfolni tudott a többi gyerek” – emlékezett vissza.

„De most már tudom, hogy van egy óriási előnye: senki sem olyan, mint én. Egyedi vagyok”

– fogalmazott Maci, akit gyakran megállítanak az utcán, hogy megkérdezzék tőle, modellkedik-e.

És bár valóban nincs gond az önbizalmával, a férfiak azért nem tudják feldolgozni, hogy ennyivel magasabb legyen náluk egy nő. Éppen ezért Macinek elég küzdelmes a szerelmi élete. „Jelenleg nem is akarok randizni, de akárhányszor összejöttem valakivel, főleg, ha az illető jelentősen alacsonyabb volt nálam, valami nem stimmelt. Olyan volt, mintha szégyelltek volna” – panaszolta a lány. Szerinte a férfiak nem szeretnek vele nyilvánosan mutatkozik, pláne nem csókolózni a magasságkülönbség miatt.

Maci Currin

Fotó: Profimedia

Macinek egyébként az öltözködés a másik terület az életében, ami nem megy flottul. A nadrágjait varratni kell, nincsenek ugyanis az ő méretében kapható darabok. Így 250 dollárt, azaz 92 ezer forintot költ farmeronként: „nem vagyok eleresztve, szóval csak két olyan farmerem van, ami jó rám.”

via

The post Ennek a nőnek van a leghosszabb lába a világon first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!