Epres Panni szerint fia is célpont lett a bulvárban

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Epres Panni a Glamournak adott interjút, amelyben ritkán hallott és látott gyerekeiről, az apja, Benedek Tibor nyomdokaiba lépő Benedek Mórról és a balerinának készülő Benedek Barkáról is beszélt a modell. Mint mondta, idén nyáron belekóstolt abba, hogy fia is bulvárszereplő lett a sportban elért eredményei miatt.

Epres Panni szerint fia is célpont lett a bulvárban

(Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

 

Szerettem volna ezt tizennyolc éves koráig kitolni, de nem sikerült. Nemrég volt egy videós megszólalása egy meccs után, nyilván jelentkezett bennem az aggodalom. Megnéztem többször is, és azt láttam rajta, hogy úgy mond dolgokat és úgy viselkedik, hogy nem akar megfelelni senkinek. Nagy kő esett le a szívemről… Azt szeretném, hogy ez így maradjon. Nem szólok bele, mit és hogyan nyilatkozik. Nem akarom tőle ezt elvenni

– mondta Epres Panni, aki korábban azt is elárulta, mikor volt a legboldogabb az életében.

“Amikor a családommal lehettem” – ezt követően pedig arra is kitért, mit üzenne a 17 éves kori énjének. „Hogy az életben mindig jönnek rossz dolgok is, ezekhez legyen ereje. Hogy az élet nem egy lineárisan felefelé vezető út, nem folyamatos boldogság. De sokkal több a jó, azoknak örüljön mindig – leginkább az apróságoknak a mindennapokban.”

The post Epres Panni szerint fia is célpont lett a bulvárban first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!