Erdélyi Mónika: Még most is képes vagyok kifeküdni egy kommenten, pedig már 600 éve a szakmában vagyok

7 hónapja ezelőtt 21



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Nemrég Barcelonába látogatott Erdélyi Mónika 15 éves lányával, Mollival. A volt tévés a Mokkában mesélt a nyaralásról, és elmondta: nagyon tetszett neki a katalán város.

Annyira gyönyörűek ezek a sugárutak, hogy mindenhol fák vannak, minden ember nyugodtnak tűnt, mindenki kedves volt, semmiféle inzultus, semmi olyan nem történt, ami miatt negatív lett volna. És hát Gaudí! Én beleszerettem Gaudíba. Kár, hogy nem most él, mert ez a zsenialitás, ami neki van… Hát, én így szolgálnám őt, komolyan

– magyarázta Erdélyi, aki vlogot is posztolt az utazásról, amiben megpillantva a 140 éve épülő Sagrada Famíliát, azt mondta: „Épp restaurálják vagy felújítják.”

A műsorvezető, aki egyébként hat éve youtuberkedik, arról is beszélt, lányára nem erőlteti rá a szereplést, Mollira bízza, hogy szeretne-e benne lenni a videókban.

Most gátlásos kamaszkorszakában van, nem szabad erőltetni. Amikor kicsi volt, akkor annyira élvezte a szereplést, de eljön az időszak, amikor nem. Molli igazi celebgyerek, hál’ Istennek, ezeket a komment-dolgokat is elég jól tudja kezelni. Én még most is képes vagyok kifeküdni egy kommenten, pedig már hatszáz éve vagyok a szakmában, és olyankor ő vigasztal, hogy »anya, ne figyelj oda!« Ő az én kis pszichológusom, tényleg

– fogalmazott Erdélyi, hozzátéve: lánya el sem olvassa a hozzászólásokat, és a környezetében, az iskolában sem találkozott soha negatív megjegyzésekkel.

Kapcsolódó

The post Erdélyi Mónika: Még most is képes vagyok kifeküdni egy kommenten, pedig már 600 éve a szakmában vagyok first appeared on 24.hu.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!