Exkluzív fotókon mutatjuk az újszegedi gyilkost, ma indítványozták a letartóztatását is

2 órája ezelőtt 3



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Mint megírtuk, szeptember végén gyilkolhatták meg azt az idős szegedi férfit, akinek holttestét kedden találták meg a rendőrök a Baross László utcai garázssor egyik garázsában. Az ügyészség ma indítványozta a gyanúsított letartóztatását, a Szeged365 pedig exkluzív fotókat kapott.

A szökés-elrejtőzés, és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta az ügyészség ma annak a férfinak a letartóztatását, aki kegyetlenül nyakon szúrt egy idős férfit Szegeden. A Szeged365 exkluzív fotókat is kapott a tettesről, aki Újszegeden, a Baross László utcai garázssor egyik garázsában ölte meg a 70 éves, sokak által kedvelt áldozatot.

SOKAN ISMERTÉK AZ ÁLDOZATOT

A 70 éves áldozat egyébként egy sokak által ismert, és kedvelt ember volt. Nyugdíj előtt a szegedi uszodában dolgozott ruhatárosként, emiatt is sokan ismerték, és szerették. A férfi egyetlen rokonával, a keresztfiával tartotta a kapcsolatot, az eltűnését az ismerősei jelentették. A mai közlemény szerint a 70 éves férfi és a tettes egy korábbi sérelem miatt vesztek össze. A vitát a gyanúsított úgy zárta le, hogy egy kést felkapva nyakon szúrta az idős férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A gyanúsított felmosta a garázst, magához vette a kést, a nyugdíjas telefonját, valamint a bankkártyáját, majd a garázsajtót kívülről bezárva távozott a helyszínről.

Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!