Ez a legfinomabb őszi illat! – Leteszteltük a Bvlgari Omnia Crystalline parfümöt

3 órája ezelőtt 14



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Míg nyáron a friss, citrusos, élénk illatok a nyerők nálam, addig tavasszal a vibráló illatokat keresem, amik a természet újjászületésére emlékeztetnek. Télen pedig jöhetnek a meleg, kissé nehézkes, sok téli fűszert (csillagánizs, szegfűszeg, fahéj) idéző parfümök. De mi a helyzet az ősszel? Ez az időszak, amire egyáltalán nem könnyű megtalálni a tökéletes parfümöt, hiszen az egyik nap 23 fok van, és szinte a tavaszt idézi az időjárás, a másik nap pedig már alig éri el a hőmérő higanyszála a 15 fokot, és legszívesebben egy télies teával bekuckózva ülnék a nappaliban.  Hát, innen indulva kezdtem el tesztelni szeptember közepén, a Bvlgari Omnia Crystalline EdP termékét.

Omnia Crystalline Eau de Parfum a Bvlgari

Omnia Crystalline Eau de Parfum a Bvlgari

Azonnal érezni a domináló illatokat

Abban szerintem sokan megegyezhetünk, hogy ősszel is szükségünk van a frissességre, és ebben a Crystalline egyedülálló. Az első dolog, amit kiérzek a parfümből, az a frissesség. Olyan, ami egyszerre emlékeztet a tiszta ruhákra, és egy virágoskertre, ami tele van lótusszal és jázminnal. Elolvasva a termék ismertetőjét nem is járok messze az igazságtól, mivel az immár 20 éves Omnia Crystalline legfontosabb jellemzője az egyedülálló frissessége. Ami pedig a gyümölcsöket és a virágokat illeti: a körte, a zöld mandarin, a lótusz, a jázmin és a szantálfa dominál.

Utóbbit, vagyis a szantálfát, nekem csak nehezen sikerült fellelnem az illatban, viszont nálam ősszel igazi jolly joker a szantálfa, a pézsma és a púder egy parfümben. Egyébként pont ebben, vagyis a szantálfa-pézsma összetevőkben újították fel a 20 éve hódító illatot 2024-ben!

Tartós, de nem tolakodó

A frissesség után a lendület, ami eszembe jut, amikor magamra permetezem az illatot. Kétségtelen tény, hogy mindkettőhöz – vagyis a friss, és a lendületes jegyhez – a zöld mandarin járul hozzá a leginkább. Ettől viszont picit féltem, mivel a citrusos illatok, inkább nyáron a kedvenceim, viszont itt a mandarin  a korábban felsorolt esszenciákkal pont megtalálja azt a középutat, aminek köszönhetően nyáron, tavasszal és ősszel is kiváló választás lehet, ha parfümöt keres az ember.

Az Omnia Crystalline úgy hordoz magában erős, intenzív illatokat, hogy az mégsem lesz tolakodó. A parfümöt sokáig (nálam 4-5 órán át) éreztem a csuklómon és a karomon, de az intenzivitása ezzel együtt sem volt zavaró a villamoson mellettem utazók számára. Legalábbis nem szóltak érte. 

Ez a legfinomabb őszi illat! - Leteszteltük a Bvlgari Omnia Crystalline parfümöt

Tenyérbe született üvegcse

Itt az ideje, hogy beszéljünk az üvegről. Megpróbáltam egy fotóval illusztrálni (lásd fent), hogy mennyire tökéletesen illeszkedik a tenyérben ez a parfümös üveg. Finom a kidolgozása, ugyanakkor nem csúszik ki a kezünkből, a “kupak” is erősen tartja magát, így az sem fog leesni. Bevallom nekem iszonyat picit a tenyerem, szóval – bár nem ez az elsődleges egy parfümnél – iszonyatosan örültem, hogy ennyire “kompakt” a termék kialakítása, és erre is figyeltek. 

Összességében azt mondanám, hogyha olyan illatot keresel, ami tavasztól decemberig a friss, élénk és üde jegyeket hordozza, de nem tolakodó és nem is bántóan édes, akkor tégy egy próbát az Omnia Crystalline új, még tökéletesebb verziójával.

The post Ez a legfinomabb őszi illat! – Leteszteltük a Bvlgari Omnia Crystalline parfümöt first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!