Ezek a csillagjegyek vérbeli pókerarcok

2 hete ezelőtt 6



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Szűz

A Szüzek  a jóra és a rosszra, a negatív és a pozitív fejleményekre vagy épp érzelmekre is nagyon hasonló módon reagálnak. A megnyilvánulásaikban szinte mindig van egyfajta távolságtartó rosszallás, emiatt pedig náluk valójában sosem tudhatod, hogy miképp is viszonyulnak egy szituációhoz vagy akár egy másik emberhez, hiszen mindig ugyanolyan arcot vágnak.

Csillagjegyek, akik igazi pókeracok

(Fotó: Getty Images)

Skorpió 

A Skorpióknak kiváló érzékük van ahhoz, hogy az  érzéseiket, gondolataikat ne csupán elrejtsék a külvilág elől, de akár teljesen más színben tüntessék fel azokat, főképp manipuláció céljából.  Bár legbelül ugyanolyan érzelmesek, mint a Mérlegek, azonban sokkal tudatosabban képesek kezelni és nem kimutatni ezeket az érzelmeket. Nagyon profik abban, hogy ne mutassanak a külvilágból semmit, mit is éreznek vagy gondolnak valójában.

Mérleg

A Mérleg kedves, kedélyes személyiségnek tűnik, legalábbis addig, míg nem kell konfrontálódnia. A jegy szülöttei mindent annak rendelnek alá, hogy egyensúlyban maradjanak, ennek érdekében pedig inkább pókerarcot öltenek, mintsem hogy felvállalják a konfliktusokat vagy bármiféle szélsőségre kelljen ragadtatniuk magukat. Ha a szükség úgy kívánja, szemrebbenés nélkül tudnak hazudni másoknak, de akár még saját maguknak is. 

The post Ezek a csillagjegyek vérbeli pókerarcok first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!