Ezért éri öltözködésében a legtöbb kritika Meghan Markle-t

2 órája ezelőtt 4



bohócdoktor szja 1% felajánlás

Meghan Markle megjelenése az évek alatt meglehetősen átalakult. Korábbi merészebb ruhaválasztásairól mostanra jóval visszafogottabb szettekre váltott – benne egy kis csavarral, ami sokaknak kevéssé tetszik.

Harry herceg felesége az utóbbi időben előszeretettel választ egyértelműen túlméretezett darabokat. Ezek hossza pedig gyakran szó szerint a földet söpri, emiatt éri őt sok kritika. Martine Alexander, számtalan híresség stylistja azonban úgy véli, egyszerűen csak arról van szó, hogy Meghan Markle magáévá teszi az aktuális trendet.

“A tavaszi és nyári trendek közül az egyik legfontosabb az oversize volt. Meghan pedig sokszor választott ilyesmit, és szerintem elképesztően nézett ki ezekben. Sokszor pedig vékony anyagok mellett dönt, melyek természetes, hogy kissé meggyűrődnek” – magyarázta.

A hosszú ruhák és nadrágok viselése nem újkeletű Meghan Markle esetében, még akkor sem, ha a korábbinál nagyobb hangsúlyt kaptak az idei évben. És talán a méretük is tovább nőtt a korábban megszokottnál. Több szakértő úgy véli, hogy a laza elegancia mellett ezeknek a daraboknak hátterében Meghan magassága is közrejátszik, hiszen ezek a földi érő változatok kissé nyújtják az alakját, így magasabbnak is tűnik bennük.

Más pletykák szerint pedig inkább arról van szó, hogy nem alkalmaz stylistot, a divatházak méretezése pedig nem teljesen passzol testalkatához. Pedig a kritikus hangok szerint szükséges lenne néhány centit felvarrni egyes darabok aljából a jobb megjelenés érdekében.
Abban ugyanakkor a legtöbben egyetértenek, hogy a lazább anyagokat és szabást azzal a tudatossággal választja Meghan Markle, hogy kényelmes viseletben tudjon részt venni a gyakran hosszúra nyúló eseményeken, különösen akkor, amikor sok időt kell ülve is eltölteni.

via

The post Ezért éri öltözködésében a legtöbb kritika Meghan Markle-t first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!