Ezért ment tönkre a Cápák között Balogh Petyájának első házassága

1 hét ezelőtt 5



bohócdoktor szja 1% felajánlás

A Cápák között egyik befektetője, Balogh Petya volt a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorának legutóbbi vendége. Mint a Blikk írja, a milliomos vállalkozó a szakmai életén kívül a magánéletéről is mesélt Palik Lászlóéknak.

Balogh Petya

Balogh Petya – Fotó: Sajtóklub

Sikeres vállalkozóként mindent elért, amit az üzleti életben elérhetett, ám ami a magánéletét illeti, túl van egy váláson, és pontosan tudja, miben hibázott.

“Volt egy olyan január, amikor háromszor voltam Magyarországon, mindháromszor csak bőröndöt cserélni, de egyik alkalommal sem aludtam itt. Egy ilyen helyzetben nem tudtam mintaférj vagy mintaapa lenni” – vallotta be Balogh Petya. Elmondása szerint a volt felesége meglepően sokáig nagy odaadással tűrte ezt a helyzetet. Abba bízott, hogy ha eladják a cégét, akkor végre nem csak a munkáról szól majd minden a férje számára, az üzletember azonban “benne ragadt”.

Balogh Petya amúgy jó viszonyban maradt a volt nejével. Korábban ugyanis elmondta, hogy a nagyobb nyaralásokra egész hölgykoszorúval utazik, mivel a felesége és pici lánya mellett két nagyobbik lányát és az exnejét is magával szokta vinni. “A nagyobb nyaralásokra most már úgy megyünk, hogy általában az exnejemmel, a két nagylányommal, az exnejem húgával és az ő lányával. Tehát az utóbbi nyaralások úgy zajlottak, hogy mentünk nyolcan: egy pasi és hét nő” – mesélte akkor. A milliárdos vállalkozó néhány évvel ezelőtt vált el az első feleségétől, akitől két lánya született, Maja és Natasa. A mostani feleségével, Máriával egy kislányt nevelnek, Pannit.

The post Ezért ment tönkre a Cápák között Balogh Petyájának első házassága first appeared on nlc.
Olvassa el a teljes cikket
Hírek, információk, naprakészen! Hírek, érdekességek, Neked!